Tussenpersonen

In 2009 moet een nieuwe wet zorgen voor duidelijkheid over hoeveel u aan een tussenpersoon betaalt. Is die nieuwe wet toereikend genoeg? En hoeveel blijft er aan de strijkstok hangen van de tussenpersoon, bij het afsluiten van een hypotheek?

Forumreacties

109
  • Door Radar

In 2009 moet een nieuwe wet zorgen voor duidelijkheid over hoeveel u aan een tussenpersoon betaalt. Is die nieuwe wet toereikend genoeg? En hoeveel blijft er aan de strijkstok hangen van de tussenpersoon, bij het afsluiten van een hypotheek? Uitzending: maandag 24 november 2008, 20.30 uur Herhaling: woensdag 26 november 2008, 15.25 uur

  • Door Sailors

De meeste tussenpersonen kun je gerust afschoffelen. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ze daar zijn voor het financiele welzijn van hun patient sorry client. De klanten worden altijd de dupe omdat tussenpersonen en de firma's waarvoor ze werken de klant laten bloeden. Bij wet zouden tussenpersonen eigenlijk verboden moeten worden. Kan er ook nooit een spelletje gespeeld worden wie nu de oplichter was. Ik heb net zelf een akelige ervaring gemaakt met een tussenpersoon. Geld was prima aangelegd voor de toekomst en het gestorte bedrag was garantie kon nooit onder die grens zakken. Zakt er dus wel door maar tussenpersoon zegt dat hij dus geen verkeerde info gegeven heeft en nooit gesproken heeft van een garantiekapitaal . Het blijven brutale honden.

  • Door loesje 2

Je vergeet geloof ik dat heel veel geldverstrekkers zelf (om kosten te besparen) geen verkoop kanaal hebben en je dus alleen via een tussenpersoon een hypotheek bij deze geldverstrekkers kunt krijgen. en als je rechtstreeks naar een bank gaat betaaal je zeker niks! omdat jij een slechte ervaring hebt gehad zijn alle tussenpersonen plotseling oplichters? Ik hoop dat in 2009 ook banken en verekeraars openheid van zake moeten geven hoeveel zij verdienen aan een hypotheek. maar dan nog voor niets gaat de zon op!