Uitzending 09-04-2007

Als je je kind naar een kinderdagverblijf brengt ga je ervan uit dat je kostbaarste bezit in goede handen is. Uit een onthullende reportage van Radar blijkt echter dat de omstandigheden op kinderdagverblijven de gezondheid van kleine kinderen kunnen schaden. Wie is hiervoor verantwoordelijk? En belangrijker nog: wie gaat er wat aan doen? Als je zelf 60.000 euro betaalt voor een parkeerplaats, kan de gemeente dan nog een rekening aan je sturen voor een parkeervergunning op je eigen parkeerplaats? Volgens de huidige regels die in stadsdeel Centrum in Amsterdam gelden wel. Hoe kan dit?

Als je je kind naar een kinderdagverblijf brengt ga je ervan uit dat je kostbaarste bezit in goede handen is. Uit een onthullende reportage van Radar blijkt echter dat de omstandigheden op kinderdagverblijven de gezondheid van kleine kinderen kunnen schaden. Wie is hiervoor verantwoordelijk? En belangrijker nog: wie gaat er wat aan doen? 

Als je zelf 60.000 euro betaalt voor een parkeerplaats, kan de gemeente dan nog een rekening aan je sturen voor een parkeervergunning op je eigen parkeerplaats? Volgens de huidige regels die in stadsdeel Centrum in Amsterdam gelden wel. Hoe kan dit?