Uitzending 24-03-2008

Bij de IB-Groep kunnen studenten geld lenen zodat ze hun studie kunnen betalen. Lenen is makkelijk en veel studenten maken hier gretig gebruik van. Hoe ze de studieschuld gaan terugbetalen, is een zorg voor later. In Radar de consequenties voor het leven ná je studie. Mooier, zonder te snijden is dé trend in de cosmetische industrie. Dat de consument daarbij veel geld afhandig gemaakt wordt, bleek ook toen Radar bij medisch centrum Medicos in Enschede een bloedonderzoek onderging. Maar is dit bloedonderzoek wel verantwoord? En verder ontving Radar veel klachten over de Nokia N73. Deze zogenaamde smartphone werkt helaas niet altijd even goed.

Bij de IB-Groep kunnen studenten geld lenen zodat ze hun studie kunnen betalen. Lenen is makkelijk en veel studenten maken hier gretig gebruik van. Hoe ze de studieschuld gaan terugbetalen, is een zorg voor later. In Radar de consequenties voor het leven ná je studie. 

Mooier, zonder te snijden is dé trend in de cosmetische industrie. Dat de consument daarbij veel geld afhandig gemaakt wordt, bleek ook toen Radar bij medisch centrum Medicos in Enschede een bloedonderzoek onderging. Maar is dit bloedonderzoek wel verantwoord?

En verder ontving Radar veel klachten over de Nokia N73. Deze zogenaamde smartphone werkt helaas niet altijd even goed.

Meer over