Uitzending 31-03-2008

Radar blikt terug, maar ook vooruit op de pensioen-verzekeringen. Want voor 1 april krijgt iedereen met een beleggingsverzekering een overzicht waarop duidelijk staat welke kosten in 2007 zijn ingehouden. Radar heeft een internet tool ontwikkeld waar mensen de gegevens van hun overzicht kunnen invullen. Doel; inzicht krijgen in de kosteninhoudingen van verzekeraars. De goudprijs is nog nooit zo hoog geweest. Veel mensen gaan naar de juwelier om hun goud te verkopen. Maar waar kan je nu het beste je waardevolle sieraden inleveren? Radar ging op pad om te kijken wat je voor een paar gouden sieraden kunt krijgen.

Radar blikt terug, maar ook vooruit op de pensioen-verzekeringen. Want voor 1 april krijgt iedereen met een beleggingsverzekering een overzicht waarop duidelijk staat welke kosten in 2007 zijn ingehouden. Radar heeft een internet tool ontwikkeld waar mensen de gegevens van hun overzicht kunnen invullen. Doel; inzicht krijgen in de kosteninhoudingen van verzekeraars.

De goudprijs is nog nooit zo hoog geweest. Veel mensen gaan naar de juwelier om hun goud te verkopen. Maar waar kan je nu het beste je waardevolle sieraden inleveren? Radar ging op pad om te kijken wat je voor een paar gouden sieraden kunt krijgen.