background branding

Verder in de schulden door Robin Energie: hoe is het met Gerrit?

robinenergie-follow-up-18-12-2017-780.jpg

'Ik kreeg bijna een hartaanval', vertelt Gerrit Nuij in de uitzending van Radar van 6 november 2017. Hij is klant bij Robin Energie en moest zes maanden wachten op zijn jaarrekening. Toen deze uiteindelijk op de mat viel moest hij nog ruim 700 euro bijbetalen. Gerrit voelde zich machteloos en schakelde Radar in. Hoe gaat het nu met hem? Fons gaat langs.

Klanten van Robin Energie klagen in de uitzending van Radar van 6 november 2017 over hoge termijnbedragen en jaarrekeningen die lang op zich laten wachten. En als de rekening dan komt, moeten ze opeens honderden euro's nabetalen.

Terugkijken: Verder in de schulden door je energieleverancier (06-11-2017)

In de uitzending vertelt EasySwitch.nl dat Robin Energie zowel de jaarafrekeningen als de eindafrekeningen te laat verstuurt. Bovendien zijn de nota's onduidelijk, en staan er verschillende fouten in. Tot slot is Robin Energie in vergelijking tot andere leveranciers relatief duur. Dat komt onder andere doordat gebruikers hoge abonnementskosten betalen.

Schulden kwijtgescholden en een nieuw bed

Fons gaat langs bij Gerrit. Is Robin Energie inmiddels met een oplossing gekomen? 'Alle schulden zijn kwijtgescholden, en ik hoefde de laatste maanden niet te betalen.', vertelt Gerrit. En: Gerrit heeft van de energieleverancier een bed cadeau gekregen. Bekijk de video hieronder.

Tekst gaat door onder de video.

Ben je ook klant van Robin Energie? Moest je te lang op je rekening wachten en vervolgens veel bijbetalen? Neem dan contact op met de energieleverancier. Dit kan via het e-mailadres radar(a)robinenergie.nl (vervang (a) door een @). De directeur van Robin Energie belooft in de uitzending dat de energiemaatschappij per geval gaat bekijken hoe de klant tegemoet kan worden komen.

Ben je klant bij Robin Energie en twijfel je of er fouten staan in jouw energienota? Stuur deze ter controle op naar: gaslicht.com/jaarafrekening, dan wordt je nota gratis gecontroleerd op eventuele fouten.