Videodeurbel zonder werkend beeld | Radar checkt

Na meerdere inbraken koopt Sharla Sewnath uit Rotterdam een videodeurbel bij videodeurbel.shop. De deurbel werkt niet naar behoren en Sharla zoekt contact met de webshop. Haar eigen pogingen leveren niets op, en dus schakelt ze de hulp in van verslaggever Fons Hendriks. 

Sharla kocht de videodeurbel om zich veiliger te voelen in haar wijk. Ze ervaart geregeld overlast en in de flat waar ze woont is zelfs meermaals ingebroken. De videodeurbel gaat haar hier helaas niet bij helpen: 'Hij is vannacht de hele nacht opgeladen, maar ik zet hem aan en er staat nog steeds twintig procent.' De accu lijkt permanent leeg waardoor de deurbel bij het eerste gebruik al uitvalt en niet meer aan gaat. 

Radar ingeschakeld

Bellen, mailen en zelfs Whatsappen hebben Sharla niets opgeleverd. De webshop geeft niet thuis. Op internet blijkt dat dit een veel gehoorde klacht is. Fons komt langs om Sharla te helpen. Wanneer Fons namens Radar belt wordt de telefoon wél opgenomen. 'Het lijkt me stug dat de accu het niet doet' verklaart videodeurbel.shop telefonisch. Daar laat Fons het niet bij zitten, het apparaat geeft toch echt aan bijna leeg te zijn. De volgende dag brengt hij een bezoekje met de niet-werkende videodeurbel op zak. Na wat gepiel doet de kapotte accu het opeens toch! 

Eigenlijk best makkelijk verholpen. Als Sharla’s berichten gewoon beantwoord waren was er misschien wel niets aan de hand geweest.

Webshop offline

Een les voor de webshop? Misschien, maar of ze er nog iets aan hebben is te betwijfelen. De webshop is namelijk diezelfde dag nog offline gehaald. Sharla was niet de enige met problemen. Videodeurbel.shop verklaart druk bezig te zijn om de problemen van de gedupeerden op te lossen.

Ook een probleem?

Wil je ook de hulp inroepen van Fons Hendriks, stuur ons dan een bericht

Forumreacties

3
  • Door Radar

Wel zo handig, een videodeurbel waarmee je kan zien wie voor je deur staat wanneer er wordt aangebeld. Maar dan moet de videofunctie het wel doen. Het apparaat lijkt namelijk maar niet op te laden. Wanneer je het bedrijf probeert te bereiken krijg je niemand te pakken, op zijn minst irritant te noemen. Je wil gewoon dat de deurbel het doet, of je geld terug. Fons gaat op onderzoek uit en vindt naast vele klachten over het bedrijf op internet ook de eigenaar van het bedrijf. Bekijk hier de uitzending terug: https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/videodeurbel-zonder-werkend-beeld-radar-checkt/

  • Door Not logged in

Gaat dit om de Ring of 1 van de andere merken? De Ring werkt bij mij prima

  • Door thecure

Gezien de foto is het een of ander cheapy ding. De ring, nest, eufy werken idd prima.