Videoland lanceert goedkoper abonnement met reclame

200715 digitale tv kijken.jpg

RTL’s Videoland gaat over van een naar drie streamingabonnementen. De goedkoopste vorm zal vijf euro per maand kosten, maar schotelt je wel vaak reclames voor.

Met het Basis-abonnement van 4,99 euro per maand kijk je op één scherm naar films en series van Videoland, bij het Plus-abonnement van 7,99 euro per maand kan dat reclamevrij op twee schermen tegelijk en bij het Premium-abonnement van 9,99 euro op vier. 

Die laatste variant is wat alle Videoland-klanten nu hebben, maar dan 1 euro goedkoper. Voor mensen die al abonnee zijn, verandert er niets. Zij betalen dezelfde prijs als voorheen, met alle functies van een Premium-account.

Meer keuze

Met de nieuwe abonnementsvormen wil Videoland nieuwe klanten meer keuze geven. Het aanbod films en series blijft voor alle abonnementen hetzelfde. De videodienst gaat de nieuwe abonnementen in de komende weken bij bestaande en nieuwe abonnees uitrollen.

Welke reclame?

De hoeveelheid reclame in het basisabonnement Videoland zal in eerste instantie beperkt zijn. 'Op dit moment wordt er gestart met een aantal vaste partners', stelt RTL. 'Later in het jaar worden de commerciële mogelijkheden verder uitgebreid.'

Bron: Videoland