Wat kunnen we de komende jaren verwachten qua nieuwe producten en technologie?

ces-overview-180119.jpg

Van de nieuwste televisies tot zelfrijdende auto's of elektrische fietsen, maar ook nieuwe smartphones, laptops, wasmachines, slimme speakers en videocamera's. Op CES, de grootste techbeurs ter wereld, komen al deze producten aan bod. Radar is er bij en laat jou zien wat je de komende jaren kan verwachten qua nieuwe producten en technologie.

Traditiegetrouw vindt begin januari in Las Vegas de grootste technologiebeurs ter wereld (Consumer Electronics Show, oftewel CES) plaatst. Tijdens dit evenement tonen fabrikanten de producten die consumenten dit jaar, of in de komende jaren kunnen verwachten. Tijd voor een overzicht.

Spraakassistenten zijn overal

Dit jaar zijn er tijdens CES opvallend veel producten te zien met ingebouwde spraakbesturing. Niet alleen slimme speakers zijn uitgerust met een spraakassistent, maar ook auto's en zelfs koelkasten en wasmachines.

Lees ook: Grote fabrikanten zetten volop in op spraakbesturing

Zelfrijdende auto's hebben de toekomst

Volledig zelfrijdende auto's staan voor de deur. Radar ontdekte op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas vier redenen waarom we positief moeten staan tegenover zelfrijdende auto's.

4 redenen waarom we zelfrijdende auto's moeten omarmen

Minder of kortere ziekenhuisbezoeken door e-health

Radar zag op CES dat de gezondheidszorg langzaam consumententechnologie begint te omarmen. Hierdoor hopen bedrijven dat consumenten minder snel of minder lang naar een ziekenhuis hoeven.

'Verminder of verkort ziekenhuisbezoeken door digitale gezondheidszorg'

Meer lezen?

Wil je meer weten over welke producten en technologie er tijdens CES was te zien? Bekijk dan ook het dossier CES 2018 voor een overzicht van alle artikelen die Radar heeft geschreven tijdens de grootste techbeurs van Nederland.