Welke bijbaan verdient het meest? Een handig overzicht

fotor_2023-3-1_14_47_37.jpg

Van vakkenvullen tot pizza’s bezorgen: de keuze is reuze als het om bijbaantjes gaat. Maar waar kan je het snelst je zakken vullen? Radar zet de uurlonen van populaire bijbanen voor je op een rij.

Let op: het uiteindelijke salaris bij onderstaande bedrijven is afhankelijk van verschillende factoren, zoals toeslagen. 

Albert Heijn


Het bovenstaande bruto uurloon is all-in. Dat betekent dat onder andere je vakantiegeld al in het salaris wordt meegenomen. Bij de Albert Heijn geldt een zondagtoeslag van 50 procent. Bron: Albert Heijn.

Jumbo


Het bovenstaande bruto uurloon is all-in. Dat betekent dat onder andere je vakantiegeld al in het salaris wordt meegenomen.  Ook bij de Jumbo geldt een zondagtoeslag van 50 procent. Bron: Jumbo.

Kruidvat

Het bovenstaande bruto uurloon is all-in. Dat betekent dat onder andere je vakantiegeld al in het salaris wordt meegenomen. Bij Kruidvat krijg je 25 procent toeslag als je werkt in de avonden, op zondagen is dit 100 procent. Bron: Kruidvat.

McDonalds

Het bovenstaande bruto uurloon is all-in. Dat betekent dat onder andere je vakantiegeld al in het salaris wordt meegenomen. Bij McDonalds krijg je tussen 00.00 en 05.00 uur 50 procent nachttoeslag. Het uurloon bij McDonalds kan per filiaal verschillen, bovenstaande bedragen zijn dus een indicatie. Bron: McDonalds.

Thuisbezorgd

Welke bijbaan verdient het meest?

Op basis van de bovenstaande minimum uurlonen zou je kunnen zeggen dat een bijbaan bij Thuisbezorgd of de Albert Heijn het beste verdient. Omdat de uurlonen soms per filiaal anders zijn, of je bij bepaalde banen extra's krijgt, kan dit echter per persoon verschillen. Daarom is het aan te raden ook zelf een vergelijking te maken op basis van jouw persoonlijke situatie.