background branding

Zaterdag in Radar Radio: De hoogtepunten van drie jaar Radar Radio

20191220_radarradio.jpg

In die uitzending van zaterdag kijken we terug op verschillende hoogtepunten van het programma, zoals: hoe gaat Fiber om met klachten? En: Belcentrale beweert alleen de zakelijke markt te bedienen, maar haalt ook een bejaarde vrouw over om een contract af te sluiten.

Tientallen klachten over Fiber: lost de provider ze op?

Het regent klachten over Fiber. Consumenten klagen, met name op het Radar Forum en in de mailbox, over slechte bereikbaarheid van de klantenservice via de telefoon en chat. Mensen worden niet teruggebeld en gemaakte afspraken omtrent levering worden niet nagekomen. Eenmaal geleverd werkt de televisie-, internet- of de telefoonverbinding niet. Daarnaast blijkt het opzeggen van het contract met aangetekende brieven lastig.

Veel klachten over Belcentrale: mensen voelen zich misleid

De vaste lijn van KPN verdwijnt binnenkort en daarom moet u overstappen. Met die boodschap worden mensen door heel Nederland gebeld door het bedrijf Belcentrale. In plaats van duizenden euro's uitgeven aan het ombouwen van hun telefoonaansluiting, kunnen zij goedkoop naar dit bedrijf overstappen. Klopt dat eigenlijk wel? Radar kreeg tientallen meldingen over dit bedrijf.

Kun je je penis verlengen met pillen?

Pro7 belooft dat je je penis kan verlengen. Kan dat echt met een potje pillen van veertig euro? Of zijn er alternatieven?

Dit en meer in Radar Radio, zaterdag 21 december om 15 uur op NPO Radio 1