background branding

Zaterdag in Radar Radio: Mag een bedrijf gesprekken opnemen?

780x439_aankondiging_callcenter.jpg

Zaterdag in de uitzending geven we tips hoe je je keuken schoonhoudt. Rob Geus vertelt je precies hoe je dat moet doen. Verder: mag de klantenservice van een bedrijf zomaar gesprekken opnemen en waarom kost plassen bij La Place na het eten geld, maar ervoor niet?

'Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden'

We horen bovenstaand zinnetje allemaal weleens als we de klantenservice van een bedrijf bellen. Wat betekent dat eigenlijk en wat kan je doen als je dat helemaal niet wil? Hoe lang mag een bedrijf gesprekken met je bewaren?

Plassen na het eten bij La Place kost geld: terecht?

Je gaat eten bij La Place en moet na het eten even plassen. Je moet 70 eurocent betalen, maar die krijg je bij de kassa niet meer terug, terwijl je net voor 23 euro hebt gegeten. Was je eerst gaan plassen en dan eten, dan krijg je je geld wel terug van La Place. Waarom is dat?

Tips om je keuken schoon te houden

Besef je wat de risico's zijn van een vieze keuken en het gebruik van dezelfde snijplank voor vlees en vis? Wat is het beste moment om je vriezer te ontdooien? Hygiënedeskundige Rob Geus vertelt je alle ins en outs.

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Wil je zelf een tip doorgeven? Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #RadarRadio.