Zaterdag in Radar Radio: Schade door dichtslaande poort in parkeergarage

780x439_stress_aankondiging.jpg

Zaterdag in de uitzending hoor je hoe je je stress vermindert. Wat werkt wel en wat werkt niet? Verder: doordat een toegangspoort in een parkeergarage te vroeg sluit, ontstaat schade aan je auto. Wie is aansprakelijk? Ook: hoe stap je over naar een andere bank?

Overstappen naar andere bank duurt al zes maanden

Wie wil overstappen van bank kan gebruikmaken van de Overstapservice. Daarmee zou je een probleemloze overstap moeten hebben, maar dat gaat niet altijd goed. Een klant van ING die wil overstappen naar de Triodos is daar nu al zes maanden mee bezig. Daarbij wijst ING steeds de aanvraag af. Waarom?

Schade door dichtslaande poort in parkeergarage

Toen Niels in Sittard een parkeergarage wilde binnenrijden, sloeg zijn motor af. De toegangspoort van de garage sloot ineens waardoor er schade ontstond aan zijn auto. De gemeente wijst de aansprakelijkheid af, maar is dat wel terecht?

Hoe verminder jij je dagelijkse stress?

Wat kan je doen om minder stress in het leven te hebben? Wat is stress eigenlijk en waardoor ontstaat het? Samen met een hoogleraar psychiatrie vertellen we of je je mobiel vaker moet uitzetten, moet hardlopen, de oplossing moet zoeken in mindfulness of al je Facebookvrienden moet blokkeren.

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Wil je zelf een tip doorgeven? Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #RadarRadio.

Meer over