Zorgverzekeringen

We mogen weer kiezen voor een nieuwe zorgverzekeraar. Maar hoe vrij is die keuze eigenlijk? En is het wel de moeite waard om je extra te verzekeren voor tandartskosten?

Forumreacties

23
  • Door Radar

We mogen weer kiezen voor een nieuwe zorgverzekeraar. Maar hoe vrij is die keuze eigenlijk? En is het wel de moeite waard om je extra te verzekeren voor tandartskosten? Uitzending: maandag 17 november 2008, 20.30 uur Herhaling: woensdag 19 november 2008, 15.25 uur

  • Door ch8ntal

Het werd allemaal zo mooi voorgesteld............ Iedereen kan de voor hem goedkoopste verzekering uitzoeken, ieder jaar weer opnieuw. Mooie oplichterij........... Ik heb een botafwijking en dus chronisch ziek. We hadden het al voorzien en hebben gelukkig een goede verzekering gekozen op onze behoefte afgestemd..... Maar ik kan onmogelijk naar een goedkope verzekering. Ja theoretisch wel maar dan alleen voor de basisverzekering want voor de aanvullende verzekering (die voor mij zo belangrijk is) wordt ik never nooit niet geaccepteerd. Al gaat mijn verzekering 1000 euro in de maand kosten..........ik kan niet naar een goedkopere. Wordt daar ooit nog iets aan gedaan????

  • Door Aldebaran

De Zorgverzekeringswet kan gerust als een nationale ramp beschouwd worden! De burger heeft totaal niks te kiezen: puur een kwestie van VERPLICHT betalen en... bijbetalen. En dan wordt men plotsklaps ook nog eens heel, heel gemeen gebeten door die adder onder het polisgras: blijkt het opeens te vallen onder een andere regeling, die ofwel niet meer bestaat of ook eigen bijdragen kent. Enz. Enz. BOVENDIEN lijkt de invoering samen, als een soort complot, op te trekken met...jawel 'de afschaffing van allerlei aftrekpostjes ziektekosten' voor de inkomstenbelasting 2009! Géén ramp als je geld genoeg hebt, een tragedie voor alle anderen! Ook nog toevallig een kind, die 18 jaar wordt en de vertwijfeling slaat toe! Wie durve dit nog 'vrijheid' te noemen??