toggle menu

Zaterdag in Radar Radio: Ongewenst je huis vinden op woningsite

Zaterdag in Radar Radio: Ongewenst je huis vinden op woningsite

Je komt je eigen huis tegen op een huizensite en kunt er ook nog op bieden, maar… je woning is helemaal niet te koop! Hoe komt die website aan de foto's en data van jouw huis én hoe krijg je de woning er weer vanaf? Verder: parkeren met een gehandicaptenparkeerkaart blijkt lastig, want elke gemeente hanteert andere regels. Ook: tips hoe je je wc schoonmaakt.

Parkeren met gehandicaptenparkeerkaart blijkt lastig

Wie gehandicapt is en in aanmerking komt voor een gehandicaptenparkeerkaart ervaart dat als je naar een andere plaats gaat, er hele andere regels kunnen gelden dan in je eigen gemeente. Elke gemeente heeft eigen regels en die zijn niet altijd even duidelijk. Hoe kan dat?

Je huis ongewenst op een woningsite: mag dat?

Je komt je eigen huis tegen op een huizensite en kunt er ook nog op bieden, maar… je woning is helemaal niet te koop! Hoe komt die website aan die foto's, data en hoe krijg je je huis er weer vanaf?

Hoe maak je je toilet schoon?

Het is misschien niet het meest favoriete klusje, maar het moet toch gebeuren. Wat is de beste of makkelijkste manier om het toilet schoon te maken? Zijn er speciale middeltjes voor of gebruik je een huis-tuin-en-keuken mix?

Praat mee!

Luister elke zaterdag tussen 15.00 en 16.00 naar NPO Radio 1 of kijk mee via de livestream. Wil je zelf een tip doorgeven hoe jij je toilet schoonmaakt? Je kan meepraten in de NPO Radio 1 app of tweet met #Radar. Kijk mee naar de livestream op onze Facebookpagina en geef je tip of stel je vraag.

Ook interessant