toggle menu

Je kunt de (internet)redactie van Radar op diverse manieren bereiken.

tv

Heb je een suggestie voor de redactie?

Heb je een idee voor een consumentenonderwerp dat Radar zou kunnen behandelen op televisie, radio of de website? Wij horen het graag!

Contacteer de redactie

faq

Heb je een technische vraag?

Heb je een vraag die betrekking heeft op de website van Radar, het Forum, de nieuwsbrief, de app of het Testpanel? Laat het onze webredacteuren weten.

Contacteer de internetredactie

forum

Plaats je probleem op het Forum en word geholpen!

Op het Forum van Radar helpen consumenten elkaar door het uitwisselen van kennis over en ervaringen met uiteenlopende producten en diensten.

Neem een kijkje en meld je aan!

app

Radar-app

Met de nieuwe Radar-app kun je nog steeds je consumentenkwestie met Radar delen en op oproepen reageren. Bovendien kun je nu ook het nieuwste consumentennieuws lezen. Wie weet zie je jouw onderwerp binnenkort terug in de uitzending of op de website.

Download voor Android Download voor iOS

Lees meer over de Radar-app.

douche

Douche insturen

Verschrikkelijk slechte service meegemaakt? Of een keer onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf? Laat het Radar weten.

Stuur je douche in

write

Schrijf ons

Brieven aan de redactie kun je sturen naar:

AVROTROS
T.a.v. Radar
Postbus 2
1200 JA Hilversum

Let op: vermeld ook je telefoonnummer en e-mailadres. Stuur ons geen originele documenten. Als je belangrijke documenten wilt opsturen, maak daar dan altijd eerst kopieën van en stuur die op. Radar is niet verantwoordelijk voor eventueel verlies van documenten.