toggle menu

Datingsites

Datingsites zijn enorm populair. Voor de ruim 2,5 miljoen singles in Nederland bieden ze een mogelijkheid om de prins of prinses op het witte paard te vinden. Maar het is ook een commerciële business waar grof geld mee wordt verdiend. Krijgen internetdaters waar voor hun geld? Hebben ze succes, wat vinden ze van de kwaliteit en zijn datingsites ook veilig genoeg?

Bijna 6000 mensen gaven hun mening over verschillende datingsites in de vergelijkingstool op deze site: de Product Radar. Opvallend is dat geen enkele site een dikke voldoende scoort. Bovendien blijken betaalde lidmaatschappen niet per sé meer succes op te leveren dan gratis lidmaatschappen.

Direct naar de uitslagen

Bekijk de resultaten voor betaald lidmaatschap en gratis lidmaatschap.

Uw mening laten meetellen

Heeft u ervaring met een datingwebsite? Vul dan ook de Product Radar in. De enquête staat nog steeds online. De nieuwste resultaten zullen we periodiek verwerken.

Had of heeft u een betaald lidmaatschap van een datingsite? Vul de enquête betaald lidmaatschap in.

Had of heeft u een gratis lidmaatschap van een datingsite? Vul de enquête gratis lidmaatschap in.

Product Radar: beoordeel en vergelijk diensten en producten

De enquête over datingsites is de tweede Product Radar. De eerste ging over fotoprintservices. De komende maanden volgen er nog meer, over weer andere producten en diensten. Het is de bedoeling dat iedere consument over verschillende producten en diensten zijn of haar mening kan geven via deze site. Zo kan iedere consument zichzelf goed informeren op basis van duizenden meningen en ervaringen van anderen. Hiermee stimuleert de Product Radar bovendien producenten en dienstverleners om de kwaliteit van hun producten te verbeteren.

Gerelateerd

Reageer

Wil jij meepraten over dit onderwerp? Dat kan op ons forum!

Reageer op het forum

Ook interessant