Euriborhypotheek - reactie ABN Amro

logo-abn-amro-18012018.jpg

Naar aanleiding van de uitzending van Radar op 22 januari 2018 over de euriborhypotheek heeft ABN Amro de onderstaande reactie gegeven.

'Op 19 december jl. hebben wij de uitspraak in het hoger beroep ontvangen van het Hof Amsterdam. Diezelfde dag hebben wij aan al onze betrokken klanten een brief gestuurd dat wij de uitspraak gaan bestuderen en vervolgens zorgvuldig alle belangen zullen afwegen of wij cassatie bij Hoge Raad zullen instellen. Tot die tijd verandert er voor onze klanten niets. Bij de afweging over de vraag of wij cassatie zullen instellen zal het belang van onze klanten uiteraard ook een belangrijke rol spelen.

Nog geen besluit

Op dit moment hebben wij echter nog geen besluit genomen. Zodra dit besluit is genomen, zullen wij onze klanten zo snel mogelijk informeren over de gevolgen die dat voor hen heeft. Wij maken hierbij geen verschil tussen klanten die wel of niet zijn aangemeld bij de stichting, wij zullen alle klanten in gelijke gevallen gelijk behandelen. Verder zijn wij natuurlijk ook bereid om dit besluit te zijner tijd nader aan Radar toe te lichten. Meer informatie over deze zaak kunnen onze klanten vinden op onze website: https://www.abnamro.nl/nl/prive/hypotheken/actuele-hypotheekrente/euribor-rentetarief.html'