Fragment: AOW-gat door verkeerde informatie op Mijnpensioenoverzicht.nl

De informatie op Mijnpensioenoverzicht.nl klopt niet, waardoor je met een AOW-gat komt te zitten. In de uitzending van maandag 5 februari 2024 leggen we uit dat dit gat kan oplopen tot wel 40.000 euro. 

AOW-gat tot wel 40.000 euro

Er is veel onduidelijkheid over wat het nieuwe pensioenstelsel voor je gaat betekenen. En dan heb je ook nog de AOW-leeftijd die steeds verder opschuift. Mijnpensioenoverzicht.nl is dé plek waar de overheid het voor jou op een rijtje zet en waar je orde in de chaos moet krijgen.

Alleen klopt de informatie op de site niet, wat kan resulteren in een AOW gat. En dat gat kan wel oplopen tot 40.000 euro. Wie gaat ervoor zorgen dat de informatie op mijnpensioenoverzicht.nl voortaan wel klopt?

Website aangepast

Stichting Pensioenregister, de beheerder van mijnpensioenoverzicht.nl, gaat de website aanpassen. Hierdoor moet het in één keer inzichtelijk worden op welke leeftijd jij met pensioen kan. 

Ook invloed op ZZP'ers

Dit AOW-gat geldt niet alleen voor mensen in loondienst, ook zzp'ers krijgen er mee te maken. We leggen er alles over uit in dit artikel: 

Meer over