Pathé biedt thuiszitters drie weken lang gratis films

20200407 pathe.jpg

Bioscoopuitbater Pathé heeft met zijn streamingdienst Pathé Thuis een actie gestart waarmee iedereen gratis films kan kijken. Het bedrijf kiest elke dag één film uit die een maand gratis bekeken kan worden.

Elke dag wordt op de Facebookpagina van Pathé bekendgemaakt welke film er die dag gratis bekeken kan worden. Daar staat een actiecode bij. Als je interesse hebt om die te bekijken, kun je op de website van Pathé die code invoeren en de film bekijken.

Gratis account

Als je nog geen account bij Pathé hebt, moet je die eerst aanmaken. Dit is gratis en je wordt niet later alsnog met betalingen opgezadeld. Alleen als je een andere film wilt kijken die buiten de actie valt, moet je daar los een paar euro per film voor neerleggen.

Check regelmatig

Ook als je niet van plan bent om die avond een film te kijken, is het verstandig om op tijd te kijken wat het nieuwste aanbod is. De codes kun je namelijk alleen invoeren op de dag dat ze gepubliceerd zijn, maar zodra ze ingewisseld zijn, heb je 30 dagen om de film te bekijken.

Meer tips van Radar

Wil je meer weten over Pathé Thuis en de andere concurrerende streamingdiensten, lees dan ons overzicht van streamingdiensten. We hebben ook een aantal tips voor je om een apparaat te kiezen waarmee je Pathé Thuis kunt bekijken.