background branding

Radio-uitzending 02-03-2019

Zaterdag in de uitzending spreken we Samsung aan. Het bedrijf laat consumenten maandenlang wachten op geld van een cashbackactie. Waarom? Verder: Vodafone vervangt defect toestel met een tweedehands exemplaar en hoe voorkom je ongelukken in en om het huis?

Samsung betaalt cashback niet uit

Wie in november een bepaald type televisie van Samsung kocht, kon gebruikmaken van een cashbackactie. Dat kon zomaar oplopen tot een paar honderd euro. Consumenten moesten een formulier invullen en opsturen en na enkele weken zou de cashback worden gestort. Inmiddels is het begin maart, wachten mensen nog steeds en blijft Samsung om onduidelijke redenen maar uitstellen. Hoe kan dat?

Hoe voorkom je ongelukken in en om het huis?

De meeste ongelukken die op de spoedeisende hulp terechtkomen zijn ongelukken die thuis zijn gebeurd. Hoe kan je die ongelukjes voorkomen? Moet je je stopcontacten afschermen en wat kan je doen om brand te voorkomen? 

Vodafone geeft gebruikt toestel in plaats van nieuwe

Je gloednieuwe iPhone 8 die je kocht bij een abonnement van Vodafone is al na iets meer dan een maand kapot. Je laat hem repareren, maar Vodafone zegt dat hij niet te repareren is. De provider geeft je ter vervanging een 'refurbished' toestel mee. Mag dat?