Radio-uitzending 10-11-2018

Zaterdag in de uitzending gaat het over het afgelaste concert van Broederliefde. Organisator MIM Productions doet allerlei toezeggingen om de kaarten terug te betalen, maar komt die niet na. Verder: als je medicijnen haalt moet je betalen voor een gesprek dat niet heeft plaatsgevonden en hoe maak je de lekkerste stamppot?

Hoe maak je de lekkerste stamppot?

Nederland is een echt stamppotland en met name in de winter staat dit gerecht vaak op tafel. Tegenwoordig zijn er allerlei varianten, maar hoe maak je nu de lekkerste stamppot? Hans Everse geeft tips en vertelt over de trends in stamppotland. 

Nog steeds geen geld terug na concert Broederliefde

Hiphopgroep Broederliefde zou op 2 juni een concert organiseren, maar dat ging ineens niet door. Als je niet naar het vervangende concert kon op 22 september zou je je geld terug moeten krijgen. Dat gebeurt echter niet. Organisator MIM Productions doet toezegging op toezegging, maar betaalt niets terug. Wat moet je doen?

Apotheek rekent kosten voor gesprek bij medicijnen

Je haalt medicijnen bij de apotheek. Een aantal maanden later haal je weer medicijnen, maar betaal je ineens een stuk minder. De eerste keer blijk je betaald te hebben voor uitleg, maar die heb je helemaal niet gehad. Hoe kan dat?