Radio-uitzending 17-11-2018

Zaterdag in de uitzending gaat het over de rechtsbijstandverzekering. Kennelijk mag je die niet te vaak aanspreken, terwijl daar niets over in de voorwaarden staat. Hoe zit dat? Verder: tienduizenden Air Miles zijn ingewisseld bij Shell, maar consumenten hebben dat niet zelf gedaan. Ook: hoe verlaag je op natuurlijke wijze je cholesterol? 

Hoe vaak mag je een beroep doen op een rechtsbijstandverzekering?

Je doet in drie jaar zeven keer een beroep op je rechtsbijstandverzekering. De verzekeraar vindt dat 'te vaak' en geeft aan dat je eruit gegooid wordt als je nog één keer gebruik wil maken van je verzekering. Mag dat zomaar?

Tienduizenden Air Miles ingewisseld bij Shell maar door wie?

Radar krijgt meldingen van consumenten waarbij tienduizenden Air Miles zijn ingewisseld bij de Shell. Ze hebben dit niet zelf gedaan. Air Miles zegt dat mensen geklikt hebben op een phishingmail, de melders ontkennen dit. Vorig jaar was er ook al een soortgelijk incident bij bol.com waarbij punten waren ingewisseld bij bestellingen die mensen niet zelf geplaatst hadden. 

Hoe verlaag je je cholesterol op natuurlijke wijze?

Een te hoog cholesterolgehalte in je bloed veroorzaakt hart- en vaatziekten. Hoe verlaag jij op een natuurlijke manier je cholesterolgehalte? We praten met een specialist die vertelt hoe je dat doet.

Meer over