Seats and Sofas

Met de folder van Seats and Sofas in de hand gaat Radar langs bij vier filialen van deze meubelgigant. Is de mooie aanbieding twee bankstellen voor slechts 222 euro daadwerkelijk te koop?

De realiteit is helaas minder mooi dan de folder voorstelt. Zo is het bankstel niet meteen mee te nemen, zoals in de folder beloofd, en ook het elfdelige huishoudpakket krijgt de klant niet altijd mee. Seats and Sofas is inmiddels een bekende van de Reclame Code Commissie. De RCC heeft het bedrijf in het verleden al vaker op de vingers getikt.

Forumreacties

18
  • Door Radar

De meubelketen Seats and Sofas adverteert met een geweldige aanbieding: Een bank voor 220 euro en dan krijgt u er een elfdelig huishoudpakket geheel gratis bij! Broodrooster, waterkoker, stofzuiger, blender en ga zo maar door. Radar vertrouwt deze advertentie niet en neemt de superaanbieding met een gezonde dosis wantrouwen onder de loep. Maandag 17 mei in Radar

  • Door vdijken

Volgens mij is het alleen maar een truc om je binnen te lokken. Wij zijn een keer in Zevenaar geweest. Als je een niet meer dan redelijke bank daar uitzoekt (levertijd 6 weken en wordt speciaal voor jou gemaakt in Italië!) ben je €2600 kwijt en ben je teleurgesteld omdat die bank van €220 er niet is. En dan begint het trekken aan je. Eerst gaan er de kosten van alle gratis geschenken af (die je toch niet hoeft). Dan wordt met de baas gebeld omdat jij een speciaal geval bent en doen ze alsof jij alleen een unieke prijs van laat ons zeggen €2100 hoeft te betalen. En als je dan nog nee zegt dan komt de verkoper je zelfs op de parkeerplaats achterna om nog een paar honderd Euro van de prijs af te doen.

  • Door TThijs

HELAAS zelf bij Seats and Sofas een 2+3 zits uit de folder gekocht. Ook met duurdere bekleding. Na 3 maanden helemaal doorgezakt. Nu al maanden in reparatie. Na 1e reparatie was de bank er nog slechter aan toe. Nog altijd niets dus... Hoofdkantoor reageert simpel niet op de klachtenbrief.. En met de bank, kun je fijn zelf terug naar de winkel... eigen vervoer dus!!! Zo een slechte winkel heb ik nog nooit meegemaakt! Flinke afrader dus.... En die verkooppraatjes als in de uitzending te zien, zijn in filiaal Heerlen precies het zelfde, zo uit de verkoopinstructies geleerd lijkt me zo! BAH wat voel ik me dom dat ik daar ooit iets gekocht heb!!!