Tegoedbon voor Koopjedeal-gedupeerden in ruil voor gegevens

koopjedeal-failliet-09-07-2019.jpg

Online beddenverkoper Dekbed-Discounter.nl neemt de onlangs failliet verklaarde aanbiedingenwebsite Koopjedeal.nl over, maakte de beddengoedspecialist vorige week bekend. De nieuwe eigenaar zegt de klanten die door het faillissement zijn gedupeerd, te compenseren.

Volgens Niels Verwij van Dekbed-Discounter.nl krijgen gedupeerde klanten vanzelf bericht over een mogelijke tegemoetkoming, via een e-mail of brief vanuit Koopjedeal.nl.  Klanten krijgen het tegoed niet in geld uitbetaald, maar ontvangen het aankoopbedrag in spaarpunten waarmee ze een nieuwe aankoop kunnen doen, aldus Verwij tegen de Telegraaf. 

Gegevens automatisch doorgestuurd

De beddengoedhandel is van plan Koopjedeal.nl onder dezelfde naam door te zetten. Automatisch worden de gegevens van alle klanten die ooit iets bij Koopjedeal.nl hebben besteld, verstrekt aan de nieuwe eigenaar. Om dit te voorkomen, bijvoorbeeld om privacy redenen, kun je je tot eind deze maand afmelden, via dit formulier.

Als je je afmeldt, verlies je volgens de curator van Koopjedeal.nl alle recht op de eventuele vergoeding, omdat deze dan geen contact met je op kan nemen.

Dekbed-Discounter.nl was niet bereikbaar voor verdere toelichting.

Bron: Dekbed-Discounter