background branding

Tickets123

Op internet zijn veel aanbieders van concertkaartjes actief. Tickets123 is zo’n online ticketshop. De kaartjes zijn behoorlijk prijzig, maar als je deze vervolgens ook niet ontvangt, wordt het wel een erg duur grapje.

Radar kreeg tientallen klachten binnen van mensen die een kaartje hadden besteld via Tickets123. Tevergeefs proberen zij contact te krijgen met het ticketbedrijf. Het dure 0900-nummer leidt naar een volle voicemailbox en mailtjes worden niet beantwoord. Geld terugvragen is dus onmogelijk als je op geen enkele manier contact kunt krijgen met de verkoper.

Radar gaat langs bij de eigenaar van Tickets123. Door financiële chaos is hij naar eigen zeggen niet in staat de gedupeerden terug te betalen. Dit weekend heeft hij echter één van zijn andere bedrijven verkocht. Hij hoopt nu iedereen schadeloos te kunnen stellen en vraagt iedereen nog een keer een mail te sturen naar [email protected] met naam, bestelnummer en rekeningnummer. 

Forumreacties

11
  • Door Radar

Op verschillende websites kunt u voor veel geld kaartjes bestellen voor allerlei concerten en musicals. Tickets123 is zo'n webwinkel. Radar kreeg veel klachten binnen over Tickets123: kaartjes komen niet of pas na het concert binnen met de post, contact met dit bedrijf via telefoon of e-mail is onmogelijk en uw geld terugkrijgen lijkt al helemaal een verloren zaak. Lukt het Radar wel om de mensen achter Tickets123 te vinden?

  • Door lonzwan

Goedemorgen Radar en forum Tickets 123 ken ik niet, maar wij hebben het volgende ervaren met Rang1 tickets: Voor de show van Jeff Dunham a.s 15 april heb ik vier tickets à 80.00 euro per kaartje betaald, de tickets zijn keurig op tijd geleverd. Tot onze verbazing was de prijs van het ontvangen ticket 35.00 euro (dit stond er ook op). Dus ik heb per kaartje 45.00 euro meer betaald dan de originele prijs. Er zat natuurlijk een "keurige" brief bij met de mededeling dat in- en verkoopprijs kunnen afwijken en dat dit afhangt van de vraag en aanbod. Met andere woorden je kunt hier dus niets tegen in brengen. De tickets staan ook allen op de naam van een voor ons onbekende persoon. Dit is dus weer een persoon/site dat een enorme hoeveelheid tickets afneemt en voor meer dan het dubbele verkoopt. Nou had ik het geld er wel voor over, maar niet om een willekeurig iemand financieël te spekken. Ik vind dit tegenover de artiest ook absoluut niet kunnen. Kortom men doet de artiest te kort en wij voelen ons min of meer bestolen. Groeten Lon

  • Door ronald g

Leuk dat radar weer zendtijd kan vullen, tros leden lezen schijnbaar geen kranten hebben geen internet en teletekst. Er is al jaren door organisatoren een jacht op deze ticket bureau's aan de gang. Als je nu nog niet weet dat je belazerd wordt waar je bijstaat heb je zelf ook schuld. Ronald.