Uitzending 07-04-2008

De media berichtten de afgelopen dagen over wantoestanden in het slachthuis Friesland Beef in Leeuwarden. TROS Radar toont vanavond aan dat hier nog veel meer misgaat op het gebied van dierenleed en vooral op het gebied van voedselveiligheid. Volgens diverse klokkenluiders overtreedt het slachthuis de voedsel- en transportregels met handen en voeten. Hierdoor is er onnoemelijk veel dierenleed aan de orde van de dag. Daarnaast belandt vlees van ziek en wrak vee op het bord van de vleesetende consument. De Staatsloterij trekt sinds de uitzending van Radar alleen nog maar gegarandeerde prijzen. Juridisch Rechtsbijstandbureau Morand ziet echter mogelijkheden voor een collectief proces. Gedupeerden kunnen zich bij Loterijverlies.nl voor 25 euro inschrijven om als collectief te procederen.

De media berichtten de afgelopen dagen over wantoestanden in het slachthuis Friesland Beef in Leeuwarden. TROS Radar toont vanavond aan dat hier nog veel meer misgaat op het gebied van dierenleed en vooral op het gebied van voedselveiligheid. Volgens diverse klokkenluiders overtreedt het slachthuis de voedsel- en transportregels met handen en voeten. Hierdoor is er onnoemelijk veel dierenleed aan de orde van de dag. Daarnaast belandt vlees van ziek en wrak vee op het bord van de vleesetende consument.

De Staatsloterij trekt sinds de uitzending van Radar alleen nog maar gegarandeerde prijzen. Juridisch Rechtsbijstandbureau Morand ziet echter mogelijkheden voor een collectief proces. Gedupeerden kunnen zich bij Loterijverlies.nl voor 25 euro inschrijven om als collectief te procederen.