background branding

Collectief proces Staatsloterij

De Staatsloterij trekt sinds de uitzending van Radar alleen nog maar gegarandeerde prijzen. Juridisch Rechtsbijstandbureau Morand ziet echter mogelijkheden voor een collectief proces. Gedupeerden kunnen zich bij Loterijverlies.nl voor 25 euro inschrijven om als collectief te procederen.

Forumreacties

71
  • Door Radar

De Staatsloterij trekt sinds de uitzending van Radar alleen nog maar gegarandeerde prijzen. Juridisch Rechtsbijstandbureau Morand ziet echter mogelijkheden voor een collectief proces. Gedupeerden kunnen zich bij Loterijverlies.nl voor 25 euro inschrijven om als collectief te procederen. Maandagavond in Radar, 20.30 NED1

  • Door j.m. boos

ik spreek de hoop uit dat de staatsloterij wordt aangepakt en beschuldigd wordt van VALSSPELEN! als je bij welke vereniging dan ook meedoet aan een of andere loterij dan worden "alleen" de verkochte loten getrokken. ook met bingo's en verenigingsloterijen worden van die garderobeboek-lootjes verkocht. u kent dat wel één deel wordt eraf gescheurd en een ander deel blijft zitten. en als er dan prizen getrokken moeten worden dan worden alle ander helften van de verkochte bonnetjes in een trommel of iets dergelijks gedaan. er wordt dan gehusseld, en vervolgens worden dan de nummers getrokken. en daar worden NIET de NIET VERKOCHTE lootjes/bonnetjes doorheen gedaan. wanneer dat op verenigingen zou gebeuren, breekt de hel los vanwege de oneerlijkheid. ik begrijp dan ook niet nu vele nederlanders dít weten zij nog steeds staatsloten kopen. ik zou oproepen tot een boicot van deze loterij. dus ik ben er voor om de staatsloterij aan te klagen wegens VALSSPELERIJ!

  • Door Wybe1

De reactie van de Staatsloterij ('Hiermee kloppen ze mensen 25 euro uit hun zak,') is terecht. Jammer dat Radar hier in tuint. Als 10.000 mensen 25 euro gaan betalen (en vermoedelijk zullen het er meer zijn) in de hoop op een schadevergoeding via een gerechtelijke procedure, dan heeft het juridisch bureau al 250.000 euro gevangen. De werkelijke kosten bedragen een fractie van dit bedrag. De zaak is overigens kansloos. Maar omdat Radar de actie (impliciet) steunt zullen veel mensen die 25 euro wel betalen. Deze actie is vrijwel identiek aan de door de ANWB ondersteunde actie van de Stichting Belangen Grijskentekeneigenaren (in feite een eenmans-stichting) waarbij de mensen ook 25 euro moesten betalen voor een collectieve procedure. Nooit meer iets van gehoord.