background branding

Update: gedupeerden LOUDLIVE Festival ondanks belofte nog niet terugbetaald

Loudlive_festival_update.jpg

Festival LOUDLIVE zou een dansfestijn moeten worden, met niemand minder dan Burna Boy als headliner. Helaas ging het feestje letterlijk en figuurlijk niet door en trekt de organisatie de stekker eruit. De reden: een tegenvallende kaartverkoop. 

Maar daar stopt de teleurstelling niet. Tickethouders wachten tevergeefs op een terugstorting van het aankoopbedrag. Ondanks beloftes van de organisatie lijkt die maar niet te komen. Hierover sprak Radar zo’n 15 gedupeerden.

Belofte naar aanleiding van de uitzending

In de Radar-uitzending van 12 december 2022 haalt Fons verhaal bij de organisator achter het festival: MasQLive. Hij doet een belofte: alle tickethouders zullen worden terugbetaald. 

In januari van dit jaar krijgen alle tickethouders een mail van de organisatie. Hierin staat dat 60% van de tickethouders inmiddels zijn terugbetaald en dat de overige 40% zijn geld in februari kan verwachten.

Waar blijft het geld?

Inmiddels is het maart 2023 en krijgen wij nog steeds berichten binnen van tickethouders die wachten op hun geld, ofwel: de belofte van de terugstorting is niet nagekomen. Radar legt contact met de organisatie en zij melden dat iedereen op termijn - zonder in te willen gaan op een concrete datum - zijn of haar geld terug kan verwachten. De vraag is natuurlijk of dit echt gaat gebeuren, nadat eerder beloftes niet zijn nagekomen.

Uiteraard houdt Radar deze zaak in de gaten en we laten het weten als er nieuws is.