Werkzaamheden op de weg: hier loop je vertraging op

File Foto

Het is bijna vakantietijd en dat betekent vaak een hoop werkzaamheden op de weg. Waar je files kunt verwachten en/of om moet gaan rijden? Radar zocht het voor je uit. 

Het geplande onderhoud

Vakantietijd betekent onderhoud aan de (snel)wegen en tunnels. Wil je de actuele verkeersinformatie bekijken? Op de website van Rijkswaterstaat kun je via ‘vanAnaarBeter’ eventuele hinder op jouw weg makkelijk opzoeken. Radar zet het geplande onderhoud voor nu voor je op een rij.

Op de A29 kan men vertraging verwachten door renovatie aan de Heinenoordtunnel. Naast weekendafsluitingen in de maanden juni en juli, vindt er een volledige afsluiting plaats tussen 26 juli tot 9 augustus. Houd daarna ook nog rekening met weekend-en nachtafsluitingen in augustus.

Op de A4 Beneluxtunnel is er een volledige weekendafsluiting eind juni. 

Op de A58 bij knooppunt Galder, de verbinding naar Tilburg, is de weg afgesloten van 6 tot 9 september en van 13 tot 16 september.

Op de A7 bij Brug Purmerend is er een aangepaste verkeerssituatie tot september.

Op de A15 tussen Papendrecht en Gorinchem en omgekeerd zijn er in de maanden juli en augustus volledige weekafsluitingen.

Op de A12 Nieuwerbrug bij knooppunt Oudenrijn zijn er in de maand juni doordeweeks verkeersaanpassingen. 

De A59 knooppunt Noordhoek en Klaverpolder zijn er van 12 tot 15 juli weekendafsluitingen. 

Op de A76 bij Kerensheide zijn er van 28 juni tot 1 juli weekendafsluitingen en van 5 tot 8 juli. 

Op de A10 bij Watergraafsmeer Coenplein en omgekeerd in de Zeeburgertunnel vinden er weekendafsluiting plaats van 19 juli tot 9 september. 

Op de A4 Zoomland bij Sabina is de weg afgesloten van 26 juli tot 5 augustus. 

Tussen Ridderkerk en Tiel op de A15 zijn er in beide richtlijnen in de maanden augustus en september weekend- en weekafsluitingen. 

Op de A2 ter hoogte van Oudenrijn bij knooppunt Everdingen zijn er weekendafsluitingen van 16 tot 19 augustus en van 23 tot 26 augustus en van 20 augustus tot 2 september. 

Op de A4 is er een weekendafsluiting van 6 tot 8 september in de Ketheltunnel. 

Op de A4/A58 Zoomland Markiezaat zijn er weekendafsluitingen in september. 

Op de A10 Zuidasdok zijn er in juni diverse weekendafsluitingen.

Meer over