LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Tussenarrest vereniging Consument & Geldzaken versus Aegon

Hier kan je jouw opmerkingen en klachten kwijt over LegioLease.
Chris G
Berichten: 911
Lid geworden op: 21 aug 2003 14:13

Tussenarrest vereniging Consument & Geldzaken versus Aegon

Ongelezen bericht door Chris G »

Even geleden is er een voorlopige uitspraak gedaan van de vereniging Consument en Geldzaken versus Aegon m.b.t. het Sprintplan.
De zaak wordt voortgezet op 2 juli a.s.
De rechter heeft o.a. het volgende bepaald:
3.36 Het hof heeft de Vereniging ter gelegenheid van de pleidooien van 17 september 2012 en 22 maart 2013 toegestaan aanvullende producties over te leggen. Gelet op de omvang daarvan heeft Aegon verklaard geen of onvoldoende gelegenheid te hebben gehad om daarop te reageren. Het hof stelt Aegon in de gelegenheid om bij de te nemen akte niet alleen de in r.o. 3.35 bedoelde vragen te beantwoorden, maar ook te reageren op de door de Vereniging overgelegde producties voor zover die voor de beantwoording van de genoemde vragen relevant zouden kunnen zijn. Tevens dient Aegon in de te nemen akte aan te geven of, en zo ja op welke punten, zij in een eventuele latere fase van de procedure nog op de overgelegde producties wenst te reageren. Het hof zal een langere termijn bepalen voor het nemen van de akte door Aegon dan volgt uit artikel 2.15 van Landelijk procesreglement voor civiele dagvaardingszaken bij de gerechtshoven.

3.37 Iedere verdere beslissing zal worden aangehouden.


4. Beslissing

Het hof:

verwijst de zaak naar de rolzitting van 2 juli 2013 voor akte aan de zijde van Aegon met als doel zoals in r.o. 3.35 tot en met 3.36 is omschreven;

houdt iedere verdere belissing aan.

juwita
Berichten: 901
Lid geworden op: 01 aug 2008 13:46

Re: Tussenarrest vereniging Consument & Geldzaken versus Aegon

Ongelezen bericht door juwita »

''Synthetisch belegd'' ? Dat is net zoiets als een middagje Snowworld voor de prijs van een dure skivakantie in Zermatt. Of een auto van het merk Mercedes, maar met een motor van een Fiatje 500 erin. Belazeren blijft het. Op naar 2 juli maar weer !

Gesloten