LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] de geschiedenis herhaalt zich

Hier kan je jouw opmerkingen en klachten kwijt over LegioLease.
rust
Berichten: 516
Lid geworden op: 13 jan 2004 21:39

de geschiedenis herhaalt zich

Ongelezen bericht door rust »

10 jaar na het dexia debacle is er weer een oplichtersbank, De Schurken Bank genadeloos onderuit gegaan, omdat zij mensen bewust hebben opgelicht. Net als bij dexia destijds werden er in bepaalde gevallen 8 koopsompoliisen naast de hypotheek verkocht, waaronder soms 4 overlijdensrisico verzekeringen. Hoe vaak kan je doodgaan? Er werden provisises opgestreken van meer dan 80%. En zeg nou niet de mensen waren er zelf bij, want de verkopers worden opgeleid om de mensen te misleiden, achteraf blijkt pas wat ze de mensen hebben aangesmeerd. De regeling die Dirk aan de mensen aanbood was alleen gericht op zijn bank en zijn eigen belang. Hij dacht met de regeling de klanten tevreden te stellen, maar in feite was de regeling alleen goed voor zijn bank.Net als met al die regelingen die dexia aanbood. Het verschil met dexia is dat de mensen zelf nu de bank onderuit hebben gehaald door hun geld weg te halen bij de oplichtersbank. zonder klanten en hun geld zijn de banken nergens. de macht is nu aan het volk.
Nu moeten er koppen rollen, te beginnen met Nout wellink van de DNB, de rechtse zakkenvullers van de VVD, die na hun politieke carriere uitgerangeeerd zijn en als enige doel hebben zo snel mogelijk hun zakken te vullen met hoge salarissen en en bonussen. Zalm, Nijpels en Linschoten opzouten nu. AFM, Bos en de hele politieke kliek, de nederlanders zijn het zat. Iedereen weet wat er gaat gebeuren bij de verkiezingen. Nederland is verrot en de hele nederlandse financiele sector en de politiek is niet meer te vertrouwen.

Ikke heel goed begrijp
Berichten: 16
Lid geworden op: 15 jun 2009 04:45

Re: de geschiedenis herhaalt zich

Ongelezen bericht door Ikke heel goed begrijp »

Juist! Weg met de corrupte Haagse bende. VERKIEZINGEN NU!

albert-albert

Re: de geschiedenis herhaalt zich

Ongelezen bericht door albert-albert »

:wink:

Er stond een bericht van P en dat was niet zo'n fijne reactie. en dat heeft ze verwijderd.
Laatst gewijzigd door albert-albert op 24 okt 2009 01:41, 2 keer totaal gewijzigd.

Pieter
Berichten: 1874
Lid geworden op: 02 jul 2003 20:06
Contacteer:

Re: de geschiedenis herhaalt zich

Ongelezen bericht door Pieter »

Beste Rust,

In grote lijnen ben ik het roerend met je eens. Echter het versneld failliet gaan van DSB doet niemand goed. Van spaarder tot uitgemolken contractant. De spaarder en betaalrekeninghouder kunnen niet bij hun geld waardoor ze in de problemen komen bij de gangbare maandlasten en levensonderhoud.
De gedupeerden waar het eigenlijk allemaal omdraait in de overkreditering affaire zijn er met een faillissement nog slechter vanaf. Als zij zich niet verweren in rechten (hogere proces kosten) worden ze gedwongen om de lasten te dragen die Scheringa veroorzaakt heeft. Onbegrijpelijk is dan ook het initiatief van Lakeman. Hij heeft een zogenaamde kogel door zijn eigen kop geschoten en een bom doen ontploffen zodat er versneld intreden plaatsvond van een faillissement DSB.
Gedupeerden waren beter af bij een langzame dood van DSB zoals Dexia ondergaat. Dexia naam is besmet, de strijd is lang maar er vloeit uiteindelijk wel iets terug in de portemonnee van gedupeerden.
Bij DSB zal het anders gaan. Alle probleem gevallen worden weg gesaneerd. Zij krijgen hooguit een gemaximaliseerd contract op 25% eigen schuld over de uitstaande vordering. Maar Maandtermijnen aan inleg dient door betaald te worden omdat de curatoren daar geld gevonden hebben om de spaarders en hun eigen lening aan DNB/staat daarmee te financieren.

Met vriendelijke groet,
Pieter Hezemans
Vereniging Payback

Gesloten