LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Stichting voor studenten/scholieren m.b.t. aandelenlease

Hier kan je discussiëren over de onderwerpen rondom Legio Lease.

Studenten en scholieren hebben een veel zwakkere financiele situatie dus aandelenlease sowieso ongeschikt voor hen

ja
3
75%
in grote lijnen waar
1
25%
 
Totaal aantal stemmen: 4

Joost van Woerden
Berichten: 5
Lid geworden op: 17 nov 2003 19:17

Stichting voor studenten/scholieren m.b.t. aandelenlease

Ongelezen bericht door Joost van Woerden »

JuniorLease helpt speciaal studenten en scholieren.
Studenten met 5000 euro restschuld, het heeft geen zin om zelf een advocaat te nemen... kost je zo 3000 ..minstens

Met toevoeging zet geen zode aan de dijk... krijgt een advocaat 600 euro voor, das maar 3 uur werken, denk je dat hij dan jouw situaties goed kan uitleggen....

Mensen verenig u... ik ben ook lid, samen redden we het wel.

:twisted:


Student
Berichten: 2
Lid geworden op: 13 nov 2003 20:55

Re: Stichting voor studenten/scholieren m.b.t. aandelenlease

Ongelezen bericht door Student »

Hoi Joost,

Ik ben een student en ik heb me ook aangesloten bij Stichting JuniorLease (www.juniorlease.nl), zij doen tenminste echt wat voor je. Is een klein bedrag wat je aan hen betaalt tov het bedrag wat Dexia van je wil vorderen en wat een advocaat normaal kost. En zij hebben een advocaat die gespecialiseerd is in effectenrecht.
Ikzelf kon het niet meer betalen, ik ben echt kapotgemaakt. Ik heb zelfs bij de IB-groep moeten lenen om Dexia te betalen en xtra gewerkt s' nachts door de week, zodat mijn studie ook achter is geraakt . Producten waren gewoon helemaal niet geschikt voor studenten, en ook niet voor scholieren, waar deze Stichting ook voor opkomt geloof ik. Zij(Bank Labouchere en Legio Lease) waren fout en niet wij. Ook mensen die al afgestudeerd zijn kunnen zich volgens mij aanmelden, als ze toen jonger waren dan 25.
Ben zeer tevreden over hun manier van het aanpakken van deze zaak, ook hun standpunten vind ik veel sterker dan die van anderen .
Zij zijn mijn hoop en heb vertrouwen in hen.

Groet van een student zonder enige cent
21 jaar en meer dan 20.000 Euro schuld,
belachelijk, wat ze geflikt hebben , die adviseurs en die bank , geen woorden voor.... hoop dat er eindelijk eens iets aan gedaan wordt

familievader
Berichten: 114
Lid geworden op: 01 nov 2003 12:38

Re: Stichting voor studenten/scholieren m.b.t. aandelenlease

Ongelezen bericht door familievader »

ik weet niet wat jij studeert, ik hoop in elk geval niet iets waarin wij elkaar in de toekomst tegenkomen. Wellicht een studierichting waarmee je bij de overheid terecht komt. De stupiditeit die daarvoor nodig is heb je in elk geval al. Al is het maar door de poll waarbij de ene keuze ja en de andere ja met voorbehoud is. Heb je zitten te pitten? Of heb je voor niks college gevolgd????????????????????????

Oom Dagobert
Berichten: 1701
Lid geworden op: 07 jul 2003 16:29

Re: Stichting voor studenten/scholieren m.b.t. aandelenlease

Ongelezen bericht door Oom Dagobert »

Je zal toch je vrije tijd moeten slijten met alsmaar negatieve berichten plaatsen en geen andere hobbies hebben dan alleen maar mensen op de kast jagen en er zefs van genieten als je geen vrienden hebt en door je omgeving genegeerd en geminacht wordt. Tot dit soort mensen behoren opnaaier, Duchateau en familievader heb ik gehoord. Beetje zielig eigenlijk. Mischien kunnen ze samen een vriendenclubje oprichten, dan hebben ze elk iemand om mee te praten en behoeven ze hun frustraties niet meer op dit forum af te reageren.

Dubio
Berichten: 1268
Lid geworden op: 05 aug 2003 14:02

Re: Stichting voor studenten/scholieren m.b.t. aandelenlease

Ongelezen bericht door Dubio »

Geachte Joost van Woerden,

Waarom heb je de optie neen niet in deze poll? Nu is ie eigenlijk niks waard. Ik vind niet dat studenten in deze een aparte positie innemen, het enige onderscheid wat echt van belang is is de aanvangsleeftijd toen je het contract tekende. Was deze bove de 18 dan was je bevoegd tot het aangaan v. h. contract. Enkele andere bijzondere positie komt mijns inziens totaal niet aan de orde.

Joost van Woerden
Berichten: 5
Lid geworden op: 17 nov 2003 19:17

Re: Stichting voor studenten/scholieren m.b.t. aandelenlease

Ongelezen bericht door Joost van Woerden »

natuurlijk is optie nee niet opgenomen. zij hebben een bijzondere situatie. Dat laatste negatieve bericht is natuurlijk helemaal niet gefundeerd. Hebben geen bijzondere positie. Wel eens van wte gehoord? Zeker geen kennis van genomen, anders had je het geweten.
Jou verstand gaat misschien niet verder dan 18 jaar een belangrijke factor is , de enige zelfs, verdiep je is iets meer in zaken, maar concentreren, te lang op 1 ding blijft voor velen moeilijk dat is algemeen bekend

Joost van Woerden
Berichten: 5
Lid geworden op: 17 nov 2003 19:17

Re: Stichting voor studenten/scholieren m.b.t. aandelenlease

Ongelezen bericht door Joost van Woerden »

dus jij vind het niet vreemd dat zij maar 1000 euro rood kunnen staan een bank ze meestal niet leent en dexia dit wel doet???
...als jij dit niet bijzonder vind vind ik jou bijzonder...
slaap verder onzinnige johan

Gesloten