LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Aegon topman verdient 2 miljoen euro in slecht jaar (Bron: w

Goede of slechte ervaring met banken? Ergens in belegd en twijfels?
Ventileer hier jouw mening.
Gedupeerde sprintplanner

Aegon topman verdient 2 miljoen euro in slecht jaar (Bron: w

Ongelezen bericht door Gedupeerde sprintplanner »

Waar blijf je geld sprinplan bezitters!!!!

AEGON topman verdient 2 miljoen euro in slecht jaar.

Bron: RTL Z http://www.rtlnieuws.nl

MELD JE AAN BIJ GEDUPEERDEN SPRINTPLAN
http://www.drunk-beetle.org/gesp

gedupeerde sprintplanner

Re: Aegon topman verdient 2 miljoen euro in slecht jaar (Bron: w

Ongelezen bericht door gedupeerde sprintplanner »

correctie!!!!!

GEDUPEERDE SPRINTPLAN

http://drunk-beetle.org/gesp

Sprintplan

Re: Aegon topman verdient 2 miljoen euro in slecht jaar (Bron: w

Ongelezen bericht door Sprintplan »

Aegon-topman verdient 2 miljoen euro in slecht jaar

De bestuursvoorzitter van Ageon, D. Shepard, heeft zijn collega's in het bestuur het afgelopen jaar het nakijken gegeven.

Shepard verdiende in 2002 drie keer zoveel als de andere leden van de raad van bestuur. Zijn bonussen meegerekend, haalde de Aegon-topman ruim 2 miljoen euro binnen.
Jaarverslag
Dat blijkt maandag uit het jaarverslag van de verzekeraar. De bestuursleden P. van de Geijn en J. Streppel kwamen het dichtst in de buurt van het topsalaris van hun voorzitter. Beide bestuurders verdienden 710.000 euro.

2002
Alle leden van de raad van bestuur zijn er in 2002 op achteruit gegaan, voornamelijk omdat de bonussen lager zijn uitgevallen. Het omvangrijke optiepakket kan de Aegon-top niet gebruiken om de inkomsten op peil te houden. De vier bestuurders beschikken samen over ruim twee miljoen opties op aandelen Aegon. De laagste uitoefenprijs is echter 26,70 euro, terwijl het aandeel maandagmiddag iets boven de 7 euro noteerde. Zolang de koers niet boven de 26,70 euro uitkomt, zijn de opties waardeloos.

Pensioen Storm
De verzekeraar heeft afgelopen jaar diep in de buidel moeten tasten voor het vertrek van ex-topman K. Storm. Aegon legde 1,5 miljoen euro opzij voor het pensioen van Storm, die nu commissaris is bij de verzekeraar. Ter vergelijking: de pensioenlasten van grootverdiener Shepard bedroegen 287.000 euro.

Opvallend

Re: Aegon topman verdient 2 miljoen euro in slecht jaar (Bron: w

Ongelezen bericht door Opvallend »

AEGON heeft over het eerste halfjaar van 2002 een nettowinst geboekt van euro 763 mln. Dat is een daling van 34% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Aangifte van mogelijke fraude

AEGON Nederland heeft aangifte gedaan bij het Openbaar Ministerie van een mogelijke fraude. AEGON heeft aanwijzingen dat een vroegere zakenpartner valse rekeningen heeft ingediend. Het handelt hier om negen projecten, waarvoor waarschijnlijk geen concrete diensten zijn geleverd. Een voormalig leidinggevende heeft die rekeningen gefiatteerd. Het fraudebedrag wordt vooralsnog geschat op 8 miljoen euro. Voor meer informatie: Communicatie AEGON Nederland, Jan Driessen, telefoon 070-344 82 10; 06-11 33 15 00

Nettowinst in het derde kwartaal 2002 EUR 429 miljoen



Gesloten