LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] MEDIAMARKT - Geweigerd aan de deur

Heb je ervaring met computers of met aanbieders van computers? Geef hier jouw mening.
DennisThePennis
Berichten: 462
Lid geworden op: 12 sep 2006 01:16

Re: MEDIAMARKT - Geweigerd aan de deur

Ongelezen bericht door DennisThePennis »

iiefst onder de 20.
En zonder enig geweten denk ik. :lol:

MamMam
Berichten: 6
Lid geworden op: 14 sep 2005 10:17

Re: MEDIAMARKT - Geweigerd aan de deur

Ongelezen bericht door MamMam »

Kan aan de ene kant Media Makrt wel begrijpen :?:
Maar aan de andere kant is het wel grappig want je moet wel je tas in een doorzichtig kluisje leggen :!: :!:
Dat vindt ik dus een Minpunt

magel725
Berichten: 1164
Lid geworden op: 18 jun 2006 01:37

Re: MEDIAMARKT - Geweigerd aan de deur

Ongelezen bericht door magel725 »

Niet dat ik zo een fan ben van mediamarkt. De aanbiedingen zijn soms leuk, maar personeel dat verstand heeft van wat ze verkopen zou leuk zijn. Voorbeeldje:
Ik wilde een printer kopen. Ik moest absoluut geen lexmark nemen, maar een canon. De Canon was twee keer zo duur, maar veeeel beter en goedkoper in inkt.
Ik heb uiteindelijk een HP gekocht en die bevalt me heel goed, maar anderhalve week later staat er een test in een computerblad met deze printers. Komt de Lexmark er toch mooi als betere uit dan diezelfde Canon! Overigens kon de verkoper het ook niet onderbouwen. Waarom is hij dan beter? Ja, dat is hij gewoon. Uhm....
Als je het al weet, waarom vraag je het dan nog? En als ik jou of een verkoper vraag wat de beste gezinswagen is, wedden dat iedereen een ander antwoord geeft? Dan komt Lexmark er een keer beter uit. Net of iedereen alle blaadjes en testen door gaat spitten. In het algemeen is Canon inderdaad beter dan Lexmark. Daarvoor moet je dan wel alle tests lezen, i.p.v. eentje waar toevallig de Lexmark wint. Prijs van de inkt is beter, betrouwbaarheid is iets groter bij Canon en printresultaat is bij Canon ook beter.

magel725
Berichten: 1164
Lid geworden op: 18 jun 2006 01:37

Re: MEDIAMARKT - Geweigerd aan de deur

Ongelezen bericht door magel725 »

Media Markt heeft een zeer goed beveiligingssysteem. Het is vergelijkbaar met de systemen die casino's gebruiken. Degenen die denken dat ze risico lopen om gefouilleerd te worden hoeven alleen bang te worden als ze echt iets jatten. Dan komt er een plaatje op fotokwaliteit uitgerold en dan fouilleert de politie wel gewoon, mocht dat nog nodig zijn.

Dat je soms je tas achter moet laten is helaas nodig. Iedereen zeurt over criminaliteit op straat, maar als er echt iets aan gedaan wordt en het ineens ook bij JOU onhandig wordt, dan ineens mag het niet meer. Lekker met twee maten meten.

Media Markt heeft ook gewoon formules om te bereken hoeveel kluisjes ze nodig hebben en hoeveel mensen er hierdoor niet naar binnen gaan. Dat zijn echt zeer kleine aantallen. Oei, je moet even je tas wegleggen om iets te kopen, wat een RAMP! Dat overleef je toch bijna niet! Snel naar een andere zaak!

Atmoz
Berichten: 107
Lid geworden op: 21 nov 2006 10:11

Re: MEDIAMARKT - Geweigerd aan de deur

Ongelezen bericht door Atmoz »

Idd. Triest dat gezeur. Ben blij dat je je tas soms MOET wegleggen. Kunnen zakkenrollers er tenminste niets uitrippen als je naar die 65" plasma staat te staren (die je uiteindelijk toch niet koopt) :lol:

Natuurlijk gaan ze niet voor alle klanten zo'n kluis maken. Gelukkig neemt ook niet iedereen zijn tas mee naar binnen. Waarom zou je uberhaupt een tas mee naar binnen moeten nemen? Alleen studenten die met de fiets zijn (en dus hun tas niet buiten kunnen laten) hebben een goede reden om een tas mee te nemen. Diezelfde studenten zijn tevens diezelfde mensen die alles jatten, want studenten hebben immers geen geld om eerlijk te kopen :twisted: (met beetje zout nemen). Dus maar goed dat ze hun tas kunnen/(moeten!) opbergen. Bovendien zoeken die beveiligingsmensen gewoon de juiste mensen eruit. Als je er een beetje "dievig" uitziet, dan wordt je al snel erop gewezen dat je je tas even moet wegleggen. Ik heb daar geen probleem mee. Allemaal erg logisch vind ik.

Stanley
Berichten: 94
Lid geworden op: 31 dec 2005 20:07

Re: MEDIAMARKT - Geweigerd aan de deur

Ongelezen bericht door Stanley »

Juist, goed gezegd. Mensen die "dievig" uitzien moeten niet zeuren als ze worden aangesproken.

Misschien moeten ze bij zichzelf beginnen, een beetje net en verzorgd uitzien en niet een crimineel look-a-like. Hebben ze aan zihczelf te danken.

Cyron
Berichten: 13
Lid geworden op: 15 nov 2006 01:22

Re: MEDIAMARKT - Geweigerd aan de deur

Ongelezen bericht door Cyron »

Mag ik even hard lachen :lol:

Dievig eruitzien, joh, hoe ziet dat eruit ?

Zeker niet zoals mijn ex schoonouders, keurig op leeftijd, zeer degelijke uitstraling. Echt, je zou hem zo je portemonee toevertrouwen :wink:

Maar wel boodschappen doen met een tas met dubbele bodem.
Jaja, we halen alle "dievig"uitziende personen eruit en dan komt het helemaal goed :twisted: (not)

Wat heeft dit trouwens met veiligheid op straat van doen ? Het enige waar ze zich druk over maken is dat hun spullen niet gejat worden, dus dat argument slaat dus nergens op.

Bovendien lijkt het me logisch dat winkels die NIET security mensen in dienst hebben de prijzen idd een stuk lager kunnen houden, bij elk filiaal minsten 1 zo'n pipo, het mag wat kosten zeg :shock:

DennisThePennis
Berichten: 462
Lid geworden op: 12 sep 2006 01:16

Re: MEDIAMARKT - Geweigerd aan de deur

Ongelezen bericht door DennisThePennis »

Dievig eruitzien, joh, hoe ziet dat eruit ?
Ik zag laatst in het winkelcentrum een verdacht persoon met een lange baard en een jurk, grote staaf in z'n hand en omringd door louche donkere handlangers ... de straat vervuilend met allerlei gekleurde rotzooi die ze uit een grote zak graaiden en zomaar in één of andere hoek gooiden! :shock:

magel725
Berichten: 1164
Lid geworden op: 18 jun 2006 01:37

Re: MEDIAMARKT - Geweigerd aan de deur

Ongelezen bericht door magel725 »

Als je lang genoeg dat werk doe dan haal je een groot gedeelte van de dieven er zo uit. Niet allemaal, want soms zijn het inderdaad mensen waar je het niet van verwacht. Meestal zijn het echter de mensen die je er zo uitpikt. En dat is dan niet alleen d.m.v. de kleding of het uiterlijk, maar vanwege het gedrag. Dat is bij de meeste dieven hetzelfde.

Marco Polo
Berichten: 299
Lid geworden op: 25 aug 2004 16:16

Re: MEDIAMARKT - Geweigerd aan de deur

Ongelezen bericht door Marco Polo »

Ik zag laatst in het winkelcentrum een verdacht persoon met een lange baard en een jurk, grote staaf in z'n hand en omringd door louche donkere handlangers ... de straat vervuilend met allerlei gekleurde rotzooi die ze uit een grote zak graaiden en zomaar in één of andere hoek gooiden!
Schitterende reactie :lol: :lol: :lol:

javier22
Berichten: 1
Lid geworden op: 22 nov 2007 21:47

Re: MEDIAMARKT - Geweigerd aan de deur

Ongelezen bericht door javier22 »

Allemaal begrijpelijke reactie, maar:

Heeft geen van jullie weleens een laptop, een digitale camera, een ipod, een Nintendo-DS en nog meer, laten we zeggen, zeer zeer waardevolle spullen in zijn tas? Ik wel! En als de mediamarkt mij kluisjes aanbiedt met transparante raampjes terwijl ze hun eigen personeel niet eens vertrouwen, hoe kunnen ze dan verwachten dat ik mijn spullen WEL aan hun toevertrouw????? Daarnaast staan er nooit betrouwbare, enigszins geïnteresseerde of vriendelijke mensen bij de deur die je op de huisregels wijzen: ze kunnen bijna niet wachten om te zeggen dat je kan ******** als je niet meewerkt!!!
Je kunt denken: waarom moet je zo dure spullen meenemen naar de mediamarkt: Amsterdam Bijlmer-Arena ligt ergens tussen mijn school en mijn huis. En het lijkt me belachelijk om eerst naar huis te gaan om naar binenn te kunnen!
en aub geen reacties die mijn verhaal willen relativeren, ik spreek alleen de persoonlijke reden uit die ertoe heeft geleid dat ik niet mee zo snel naar die specifieke winkel toe zal gaan om er mijn geld uit te geven.
Daarnaast is het niveau van de kennis van het personeel over de producten waar ze elke dag naast staan zo ongeloofelijk armzalig slecht, dat je zou denken dat ze toe zijn aan een nieuwe dual-core processor in hun hoofden!

Iedereen heeft een andere reden om hier niet aan mee te willen werken, maar ik vind het toch erg klant-onerend om hem aan te spreken op zijn mogelijk-dief-zijn.

tienepien
Berichten: 880
Lid geworden op: 31 aug 2005 22:23

Re: MEDIAMARKT - Geweigerd aan de deur

Ongelezen bericht door tienepien »

Beetje oud topic he :)

Wat ik overigens veel irritanter vind is dat je en munt van 1 euro in die kluisjes moet doen, maar dat de mediamarkt weigert om kleingeld voor 1 euro te wisselen. Met een beetje mazzel willen ze dit nog bij de informatiebalie doen, maar daar staat altijd een rij van een half uur...

kanovaarder
Berichten: 2888
Lid geworden op: 01 mar 2006 12:17

Re: MEDIAMARKT - Geweigerd aan de deur

Ongelezen bericht door kanovaarder »

Mediamarkt???

Dat bedrijf van van Gaal??
Waarvan ik gisteren of eergisteren las dat verkopers voor enkele honderdduizenden euro's hadden gestolen en voor de rechtbank zich daarvoor moesten verantwoorden??

Bovendien is er toch al vele jaren de schatting in het MKB dat zo'n 1/3-e van de winkeldiefstallen door het eigen personeel wordt gedaan??

Als ze al niet eens hun eigen personeel kunnen beoordelen hoe beoordeel je dan een klant als potentiele dief.

De meest bloedige moordenaars blijken er heel gewoon uit te zien en door buren vrijwel altijd omschrevenals : "Zo'n lieve man!"

En....................... er passen veel gestolen spullen in zo'n tabbert en onder zo'n mijter.
Batterijen in de staf en de grote spullen in ♪♪ De zak van Sinterklaas,sinterklaas,sinterklaas♫♫.

Tsja, 't worden moeilijke tijden weer voor de detailhandel.
Want wie weet nou zeker dat die chocoladeletter gekocht is?

Grootvader

Gesloten