LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] vakgarage?

Bespreek hier jouw ervaringen met dealers en garagebedrijven.
johanna61
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 jul 2007 12:09

vakgarage?

Ongelezen bericht door johanna61 » 05 jul 2007 12:34

graag jullie raad want wij zn teneinde raad!In aug 2006 hebben wij onze susuki swift ingeruild voor een seat cordoba op g3 al in de garantie tijd kregen we problemen de auto begon te stotteren en bleef op volle toeren draaien in de garage hebben ze hem afgesteld maar het probleem bleef bestaan ook na de garantie vervolgens heeft de auto meer bij de garage gestaan dan bij ons! we kregen een leenauto 20 cent per km dit liep natuurlijk aardig op in de kosten we hebben onze auto weer opgehaald met nog steeds het zelfde probleem en we rijden er nu nog steeds in.De garage vroeg ons te komen voor een gesprek waarbij we te horen kregen dat de rekening 2960 euro was????????? voor een auto die dus niet klaar is ook hebben ze ons niet op de hoogte gehouden vd kosten ze hadden dit en dat en weet ik wat gedaan aan de auto zonder onze toestemming.deze auto wil niet weer klaar dat is nu wel duidelijk. Nu hebben ze het volgend voorstel we kunnen een vw golf3 tdi krijgen die 2 jaar ouder is dan de seat geen nieuwe apk erop en voor de garantie moeten we 5oo euro betalen.De rekening vd de seat moetem wij 1000 euro betalen.We voelen ons goed genaaid en kunnen geen kant op want de apk van de seat loopt af op 15 augustus.Kunnen ook niet naar een andere garage want dan moeten we alsnog 2960 betalen.Wat is nu wijsheid? dit is dus een vakgarage en aangesloten bij de bovag.graag jullie mening alvast bedankt groetjes hanna

DL3B
Berichten: 112
Lid geworden op: 28 okt 2005 12:42

Re: vakgarage?

Ongelezen bericht door DL3B » 05 jul 2007 12:46

Zou u de volgende keer wat rustiger alles neer willen zetten met wat hoofdletters enzo? Dan leest het makkelijker & wordt het verhaal overzichtelijker.
Als de garage lid is van de Bovag: stap naar de Bovag!! Verwacht géén wonderen, want zij willen ook eerst dat u het zelf met de garage oplost. U zult wel duidelijk uw verhaal moeten doen. Bovag kan & zal echter wel een bemiddelende rol spelen.
Ook zij kunnen u adviseren inzake de voorgestelde deal en/of dit realistisch zou zijn.
surf even naar www.bovag.nl daar vindt u alle contactgegevens.
Op www.vakgarage.nl kunt u terecht voor vakgarage gegevens.
Wat betreft de paniek over de APK: die is pas 15 Augustus & ten tweede: zou het gebrek wat de auto nu al dan niet nog heeft (want dat is mij niet echt duidelijk) een APK afkeur betekenen?
Als het een verhaal is over het gas (want dat is nogal eens een dure grap om te repareren), dan kunt u gewoon overwegen de gastank eruit te laten halen (kost niet zoveel) en kun je (na aanpassing kentekenbewijs) gewoon voor de keuring. Misschien rijtechnisch even niet gunstig voor u (geen idee hoeveel u rijdt), maar dan kunt u onafhankelijk de auto weer ergens inruilen voor een auto naar uw keuze.

Quark
Berichten: 806
Lid geworden op: 20 feb 2007 22:46

Re: vakgarage?

Ongelezen bericht door Quark » 05 jul 2007 22:36

Ik zou ook even contact opnemen met de organisatie vakgarage en de auto eens naar een LPG bedrijf brengen, ik rij zelf LPG 3 en voor bepaalde problemen moet hij echt naar de GAS boer.

Gesloten