LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Novasol/Dansommer

Goede of slechte ervaringen met vakantieparken / campings? Geef hier jouw mening.
binq
Berichten: 5
Lid geworden op: 12 jan 2016 13:24

Novasol/Dansommer

Ongelezen bericht door binq »

In september zijn we twee weken naar Denemarken geweest in een huis van Novasol/Dansommer. We hadden het huisje geboekt via Dansk. Over Dansk niets meer dan lof maar over Novasol alleen maar klachten. Allereerst was het huis smerig. Ongedierte op de vloer, ramen waar je niet doorheen kon kijken en zeker in maanden niet waren gezeemd. Nog vuil van de vorige huurders in de pannen. De vaatasser nog vol. Een wasemkap waar je handen aan vast bleven kleven. De twee banken vielen uit elkaar en waren dus niet om te gebruiken net als de twee draaifauteuils. We hebben 14 dagen op keukenstoelen gezeten en ondanks onze klachten is er niets gedaan. Ook Danks heeft echt zijn best gedaan te bemiddelen maar ook hen is het niet gelukt.
Pas een dag voor vertrek kwam er iemand van dansommer om te kijken wat de klachten waren maar helaas deze dame sprak alleen maar deens en het was dus moeilijk om haar dingen uit te leggen. Het enige wat we konden doen was haar de kapotte meubels te laten zien . En de foto's die van de vuile ramen en alle dode dieren rond het bed die we hadden gemaakt. Alle vuiligheid hadden we zelf al opgeruimd want zo wil je toch niet slapen.

Bij terugkomst een officiele klacht ingedien en tot op heden is daar geen oplossing op gekomen alleen de mededeling dat ze het zo druk hebben en er niet aan toe zijn gekomen de klacht te behandelen.

Gesloten