LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Dennis Papegaaien in Den Haag

Bespreek alle vormen van illegale handel in dieren hier.
Frekky
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 sep 2008 20:54

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door Frekky »

pipske watje zegt is dus echt niet waar. wil je het echt weten ik ben Marieke en ik woon vlakbij dennis papegaaien. daarom heb ik het over komen kijken. ik haal daar al mijn vogels en heb echt nog nooit problemen gehad. en ja ik raad nog steeds iedereen aan om daar te halen omdat ik er wel over te spreken ben. je trekt te snel je conclusies dat is lastig voor je :roll: als je uit zo een klein woordje al zo een grote conclusie trekt

hennetje
Berichten: 1
Lid geworden op: 01 okt 2008 14:52

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door hennetje »

Wij hebben hele goede ervaringen met Dennis, wat ons opvalt is dat mensen heel vaak een papagaai of kakatoe aanschaffen,zonder zich van tevoren goed te informeren over het houden van deze vogels.

Vergeet niet dat er heel veel soorten papagaaien en kakatoes zijn,de 1 is wat makkelijker in het gedrag dan de ander,dat hangt van het
soort af.
Ze hebben alle een goede opvoeding nodig,en veel aandacht, betrek ze bij het gezin ze zijn namelijk heel sociaal, het kost je enorm veel geduld en tijd, dit moet je je van tevoren goed realiseren anders gaat het echt mis. zeker als ze volwassen zijn.
Mocht het dier ziek worden ga dan naar een dieren arts die gespecialiseerd in vogels is, en wacht nooit te lang.
Wij gaan wel eens naar veldhoven, opvang voor papagaaien, dan zie je
dat het heel vaak verkeerd gaat bij de mensen thuis,en dan woorden
ze daar ondergebracht gelukkig worden ze daar goed verzorgd,zodat ze toch nog een gelukkig leven kunnen hebben.
Wij hebben zelf ook een kakatoe,ook bij Dennis vandaan,hij hoort er bij ons echt bij binnen het gezin,hij krijg alles op vaste tijden,zoals voeding en aandacht. Wij hebben alleen maar plezier van hem.

Informeer je zelf dus eerst goed,en wees er van overtuigd dat je een papagaai of kakatoe wilt aanschaffen,bj twijfel zeker nog niet doen.

fam Brands
[/url]

annemarie1987
Berichten: 6
Lid geworden op: 13 sep 2008 17:44

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door annemarie1987 »

Wat een kinderachtige reacties hier! Met je 'de goede reacties zijn door dennis zelf op het forum gezet'. Tuurlijk, die man heeft niks beters te doen. Zo kan ik ook beginnen, met alle negatieve reacties zijn door dezelfde persoon neergezet. als je zo graag Peter R. de Vries uit wilt hangen, kom dan met sterke feiten. Net als die aflevering. Ik heb t ook gekeken, maar er ontbreken naar mijn idee nog een hoop stukjes.

Iedereen denkt het allemaal wel te weten en iederen lult als een stel kuddebeesten met elkaar mee. Please mensen, get a life. Het is overduidelijk dat Dennis het zwarte schaap is en dat een hoop mensen hem het geluk misgunnen. Gelukkig denken er een hoop mensen anders over, anders had ie allang niet meer bestaan.

Handelaren worden al gauw voor 'oplichter' uitgemaakt. Er zou eens een documentaire moeten komen, over het asociale gedrag van kopers.

87_Paco
Berichten: 6
Lid geworden op: 20 jul 2008 14:35

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door 87_Paco »

Het lijkt me na die uitzending van gister wel duidelijk wat een oplichter het is. Dat ze niet alles uitzenden komt omdat ze geen uren zendtijd hebben.

En die negatieve reacties zijn zeker niet door 1 persoon neergezet... op ieder forum lees je over hoe slecht Dennis is.

annemarie1987 jij heb dus nog nooit wat bij Dennis nodig gehad maar wacht maar als je vogel bijvoorbeeld dood gaat en je komt bij hem met je "garantie".....

Ik hoop dat ie kapot gaat na die uitzending van gister

annemarie1987
Berichten: 6
Lid geworden op: 13 sep 2008 17:44

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door annemarie1987 »

Weer zo'n domme conclusie die nergens op slaat. Ik heb nog nooit wat nodig gehad? Dan heb jij niet goed gelezen. Want in één van mijn vorige berichten staat dat ik wel degelijk met zo'n situatie te maken heb gehad. Een van mijn eerste popjes is doodgegaan aan legnood, en ik mocht zonder pardon een nieuwe uitzoeken.. en nee, die zogenaamde garantie had ik er dus niet bij genomen!

Volgens mij gaat die extra garantie ook om het overlijden van je vogel om dingen als: hond eet vogel op, vogel breekt nek door raamvliegen, evt. artskosten te dekken e.d. Dit zijn dingen die dennis in geen geval kan voorkomen dus ook geen garantie bij hoeft te geven. Het is dus uberhaupt al positief voor de klant dat je dat erbij kan nemen.
Maar dat wordt dan weer niet uitgezonden. Zo'n programma is er puur en alleen om bedrijven in een slecht daglicht te zetten, en ze willen het dus zo slecht mogelijk over laten komen. Ik hoop dat dit soort mensen die aan dit soort praktijken meedoen zelf eens met zoiets geconfronteerd worden.

Joydinky
Berichten: 6
Lid geworden op: 06 jul 2008 20:10

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door Joydinky »

Ik hoop dat ie kapot gaat na de uitzending van gister
Dit zie ik niet zo snel gebeuren :)

Remster
Berichten: 535
Lid geworden op: 04 sep 2005 09:22

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door Remster »

Dit zie ik niet zo snel gebeuren Smile
Nee, ik ook niet.
Zolang mensen nog plezier kunnen beleven aan opgesloten vogels zullen dit soort bedrijven gewoon blijven bestaan.

Pipske
Berichten: 2
Lid geworden op: 01 okt 2008 02:52

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door Pipske »

@ annemarie1987 : alsjeblieft zeg. Hoeveel slechte dingen heb ik op vele fora reeds gelezen over Dennis, en telkens vind je bij de reacties wel ergens iemand die met exact dezelfde erbarmelijke kennis van de Nederlandse taal reageert dat Dennis óóó zo goed is... Die mens heeft moeite om correct Nederlands te schrijven. Op zich geen probleem, maar de aard van de fouten zijn steeds 95% dezelfde. Opvallend, nietwaar?

Ikzelf wilde ook bij Dennis kopen, maar heb gelukkig eerst het internet geraadpleegd en op tijd ingezien dat ik beter elders koop. Wat ik ook gedaan heb en ik geniet al 1 jaar en 4 maanden van een jonge, enorm tamme, enorm slimme en enorm gezonde blauwvoorhoofdamazonepapegaai. Gekocht bij een kweker/dealer in Nederland die 100% te vertrouwen is en ons een schat van een papegaai aan de hand heeft gedaan voor een correcte prijs, correct geringd, met correct certificaat.

Ik noem geen namen, of iedereen gaat mij beschuldigen dat ik die kweker ben :shock:

@ Remster: ons pipske zit nóóit opgesloten. Hij zit in en op zijn open kooi en als hij "è è è" roept betekent dit dat hij gepakt wilt worden. We nemen hem dan bij ons en dan begint hij met ons te spelen en te kroelen. Het is een schattig bazeke...

huynen1980
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 okt 2008 11:49

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door huynen1980 »

Ik heb nu zelf het hele verhaaltje gelezen op dit forum. Dennis is een grote oplichter. Hij gaat wel misschien goed met zijn dieren om. Ik ben dit jaar in zijn beide zaken geweest. In den Haag zaten de dieren er wel goed bij, in Amsterdam zaten er diertjes bij waarvan ik dacht; Deze kunnen beter een spuitje krijgen. Of ze waren aan een oog blind (deze vloog namelijk constant tegen de tralies), of ze haddden iets aan hun snaveltje!
Ik heb in den haag naar een prijs geinformeerd. Deze was echt veel te hoog. ik ben in de tussentijd bij andere zaken langs geweest en deze kwamen veel beter uit de bus. Ze gingen beter met de diertjes om en ze vroegen niet eens zoveel voor een vogel! het scheelde vaak 200 euro! Dat vind ik veel geld!

Mij zie je in ieder geval niet meer terug bij DENNIS Papegaaien!

En als iemand mij verteld dat het een goede zaak is, dat kan wel kloppen, maar las je terug moet voor service dan heb je een probleem! en hij is veel duurder,

Mensen, als je een papegaai aan wilt schaffen, ga eens bij een kweker kijken!!

annemarie1987
Berichten: 6
Lid geworden op: 13 sep 2008 17:44

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door annemarie1987 »

zoooo gelukkig weer positief in de media bij RTL Boulevard! :D

Pipske, ik weet niet hoor maar vind Frekky toch wel anders dan ILOVEDENNIS en daarbij, er zijn meerdere mensen op de wereld met dyslectie.

bobo-sjakie
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 okt 2008 20:14

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door bobo-sjakie »

Met verbazing hebben wij eergisteren naar het pragramma van Tros Opgelicht gekeken. Graag wil ik onze ervaring aan jullie meedelen. Negen jaar geleden zijn wij voor het eerst bij Dennis papegaaien in (toen nog) Amsterdam geweest. Daar hebben wij Bobo onze Ara gekocht. De voorlichting was goed en de mensen bij Dennis weten allen heel goed waar zij over praten. Nog steeds gaan wij zeker eens per jaar vanuit de Betuwe naar Den Ilp (daar zit Dennis tegenwoordig) om onze papegaai te laten knippen. De Ara is heel erg gezond en gaat graag met ons mee naar buiten. Ook het uitje naar Dennis vindt hij fantastisch. Hij heeft zefs bijna niet in de gaten dat ie geknipt wordt zo snel gaat dat. En tijdens het knippen geeft Bobo geen kik. Hij vind alles goed wat ze doen. Echt ongeloofelijk om te zien. Dit heb ik namelijk ook een anders gezien toen ik dacht dat het misschien wat makkelijker even naar een papegaaienarts in Nijmegen te gaan. Een stuk dichterbij. Nou dat nooit meer. Ik heb Bobo nog nooit zo hard horen schreeuwen, en hij was helemaal van slag toen we naar huis gingen. Dus gewoon maar weer naar Dennis. En het is altijd weer gezellig en leerzaam. Sinds kort hebben we bij Dennis ook een Amazone papegaai aangeschaft. Ook hier was de 'service' goed. Zijn naam is sjakie en hij is kerngezond. Hij begint nu al een beetje te brabbelen en te fluiten. Zooooooo gezellig. Én hij is ontzettend lief, een prachtbeest. Dus bij deze wij komen al ruim 9 jaar bij Dennis en wij blijven er zeker komen. Ik wil hiermee zeggen dat het ook goed is bij Dennis. Wij raden een ieder die een papegaai wil kopen aan om naar iemand te gaan die er verstand van heeft EN DAT IS DUS DENNIS. De beslissing is aan jullie zelf. Met vriendelijke groet.

Een papegaaienliefhebber uit de Betuwe,

Bart.

Frekky
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 sep 2008 20:54

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door Frekky »

we heten niet allemaal pipske die wel mensen meteen beschuldigt :lol: en ik ben nou eenmaal geen ster in me nederlands kunnen niet allemaal zoals jij zijn. en denk dat er gister genoeg gezegt is in rtl boulevard :D :D :D

sasx
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 okt 2008 17:56

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door sasx »

Heel triest hoor hoe Dennis papagaai neergezet. Ik zelf heb namelijk hele goeie ervaringen met Dennis papagaai.
Ik kreeg van mijn ex-schoondochter 2 blauwgele ara's die er niet best aan toe waren.Na veel speurwerk kwam ik bij Dennis uit in Den Ilp. Hoij heeft mij heel erg geholpen,de vogels zijn giga opgeknapt en helemaal gezond! Als ik nu bij hem kom met mijn vogels dan staat hij steeds weer te kijken "goh meid wat is dat goed gekomen" En dan moet ik zeggen zonder hun had ik het mischien ook wel gered maar het feit is er nu eenmaal HUN hebben mij giga geholpen. Laten we nu eens een keer reeel zijn en ook eens wat positiefs zeggen want ik durf te wedden dat er niet alleen maar slecht is wat Dennis aangaat. En daarom wil ik nogmaals zeggen Dennis Papagaai (Den Ilp) heel hartelijk bedankt voor jullie hulp en steun ook tijdens mijn rechtzaak afgellopen januarie.
Saskia

jan84
Berichten: 1
Lid geworden op: 06 okt 2008 11:12

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door jan84 »

hallo

ik vind het niet normaal dat de TROS zelf de mensen thuis voor de gek houdt!
Vooral op het stukje dat er gebeld word met dennis den haag,en dan ook vooral op de vraag van of hij een papegaaien liefhebber is of voor vleigend geld gaat.Waarop zijn reactie is dat ze de enige zaak zijn die ze zelf kweekt,kortom de mensen thuis krijgen het idee dat hij daar niet op in is gegaan!

Wij hebben zelf een geelkuif ( niet eens daar gekocht ) maar word altijd gratis gekortwiekt,bekje geknipt en onder houden!En we hebben daar een witkuif en een molukken gekocht! Hebben van te voren wel een aankoop keuring gedaan ( Zelf ) hebben iemand mee genomen om bloed te prikken,en op gestuurd.Mensen moeten ook zelf goed opletten wat ze kopen.Ik kan me hier namelijk erg kwaad over maken.
Ik ben zelf ook bij lorre en co geweest,en in mill bij happy bird,ik vond daar de mensen zeer afstandelijk en schuw,en slechte service.
Je hebt overal wel wat.
onze volgels zijn super gezond en lief!
Als je bij een garage komt voor een auto heb je ook voor 50% kans dat je een auto koopt die na een half jaar kapot is!

En natuurlijk doen ze het ook om er van te leven ! LOGISCH!!! Iedereen verdient ergens zijn geld mee!
Ik heb met eigen ogen gezien dat ze gek! zijn op de papegaaien!Ze gaan er met liefde mee om.
En voor de mensen met slechte ervaringen loop niet zo moeilijk te doen,je bent er vaak zelf bij!Denk s na als je iets koopt,zorg ervoor dat je het dier goed test,en er bij bent als ze bloed rpikken en het opsturen.
Ik begrijp wel dat er mensen zijn die mischien oncorrect worden behandelt,maar zal daar zelf mischien ook wel aan bij hebben gedragen.Ik blijf bij dennis komen,en vind het jammer dat andere jaloerse mensen zo'n mooie zaak willen kapot maken.Omdat ze zogenaamd van dieren houden.


MvG Jan d b

Cees1962
Berichten: 3
Lid geworden op: 15 sep 2008 21:38

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door Cees1962 »

Hallo Jan84 .

Wanneer je een reactie plaatst controleer dan voor jezelf eerst je spelling ( ook al ben je kwaad ) , andere mensen kunnen de indruk krijgen dat je bij het "selecte" groepje aanhangers van Dennis papagaaien hoort wat wel tevreden is en wellicht connecties met deze dierenhandel heeft dan wel (financieel) belang heeft bij een goede reputatie .

[/quote]vleigend / rpikken / volgels / oncorrect .

Er staan momenteel op bijvoorbeeld Marktplaats weer advertenties van dit bedrijf waar de nodige schrijfouten in voorkomen :
nacontrolle

Verder vindt ik persoonlijk de vergelijking van vogels met bijvoorbeeld een auto een zeer slecht voorbeeld , een auto kun je repareren ; een vogel met een (dodelijk) virus kan vaak niet meer geheeld worden .

Je geeft zelf al aan dat er mensen bij zullen zijn die incorrect worden behandeld , dat kan nooit reclame zijn voor je bedrijf .

Persoonlijk vindt ik dat Dennis voordat zij een jonge vogel verkopen eerst de personen dient te benaderen die recht hebben op een "omruil" vogel , teneinde dergelijke klachten te voorkomen .
Natuurlijk zijn vogels geen dingen die je zo maar even uit de mouw schudt en de gedupeerde kopers dienen zich ervan bewust te zijn dat het een hele tijd kan duren aleer de situatie opgelost kan worden .

Verder vindt ik het wel lovend dat Dennis papegaaien gratis vogels kortwiekt en nagels / snavels bijwerkt , ook al zijn de vogels niet bij één van de zaken afkomstig .

M. vr. gr. , Cees

Frekky
Berichten: 9
Lid geworden op: 17 sep 2008 20:54

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door Frekky »

pf wat een drukte steeds over schrijf fouten. lekker belangrijk daar gaat het hier toch niet over. en een auto kan je ook niet altijd repareren er wordt wel erg streng op gelet met vergelijkingen en schrijf fouten en beetje triest dat dat steeds wordt gedaan als er goed over dennis wordt gesproken.

nvdvijver
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 okt 2008 23:18

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door nvdvijver »

Een papegaai kopen is niet niks. Ik wil het al heel lang, maar heb besloten het niet te doen. Ten eerste omdat ik er te weinig tijd voor heb, als moeder van 3 kinderen en met een parttime baan, ten tweede omdat mijn man er niet achter staat. Wel heb ik me er in verdiept, en zelfs ben ik afgelopen zomer op bezoek geweest tijdens de 'open dagen' bij Dennis in Den Haag. Ik heb genoten! Geweldig, al die jonge kaketoes, amazones en ander gevogelte. Mijn hart wilde ze allemaal wel, maar ik heb me er tegen verzet. Als ik was gegaan met het idee om er één aan te schaffen, had ik me er van tevoren meer in verdiept. Welke soort, wat voor gewoonten heeft de vogel die voor ons geschikt zou zijn? En hoe ziet een jonge, gezonde vogel eruit? Hoe zien de kooien in de winkel eruit, worden de dieren goed verzorgd? Het enige nadeel wat mij opviel in de winkel bij Dennis was dat de dieren zomaar door elkaar heen vlogen. Riskant, met het oog op ziekten, bacterien, vond ik. Maar: de vogels zagen er allemaal goed uit, en waren niet ziek! Toch vind ik dat - wie een vogel aanschaft - zich eerst goed moet verdiepen in die verschillende aspecten. Een papegaai heb je niet voor een paar jaar, maar - hopelijk - voor de rest van je leven! Het is dus een soort 'huwelijk' wat je aangaat, en je trouwt toch niet met de eerste de beste! Wie laat zich nou een vogel van 20 jaar aansmeren! Sorry, hoor, maar dat vind ik onbegrijpelijk. Verder - net als bij een huwelijk - moet je vantevoren goed op de hoogte zijn van de regels die de zaak hanteert, en die gelden als het bijvoorbeeld misgaat. Ik heb - samen met onze dochter - besloten twee handtamme valkparkietjes in huis te nemen. Het zijn prachtbeestjes, zo bij de kweker vandaan en in elk geval ééntje is al helemaal handtam. Daar kun je ook veel lol aan beleven, en je zit er niet je hele leven aan vast! Lang leve het internet!!!!!

claire .....
Berichten: 4
Lid geworden op: 01 nov 2008 10:29

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door claire ..... »

mijn vogels komen bij dennis vandaan en ze zijn er nog steeds . ze zijn lief en knuffelig :lol: :lol: ik blijf ook bij hem als ik een nieuwe vogel zou aanschaffen.. met zijn vogels is niks mis!!!

claire .....
Berichten: 4
Lid geworden op: 01 nov 2008 10:29

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door claire ..... »

pipske!! weet je nou nog niet dat heel veel mensen mee lullen met de rest???? ik word gewoon misselijk van jullie dennis haters! weet je hoeveel mensen tegen mij zeiden- ooowh nou je moet niet naar dennis gaan hij slecht ! ze was nog nooit bij hem geweest !!!of had er een vogel gekocht. hoe kan je dan weten of iemand slecht is?????
dat kan niet he . als je slecht over iemand wil praten moet je er eerst geweest zijjn en niet mee lullen met de rest. een beetje triest van jullie.
hou je lekker bezig met je eigen vogel in plaats van met het bemoeien met andere die zo genaamd zijn opgelicht!!! niet alles wat je leest is waaar. hoeveel lullen mensen wat helemaal niet zo is. gaan jullie dennis haters lekker een thee kransje houden met elkaar kunnnen jullie lekker verder roddelen maar moet iedereen van jullie geouweghoer mee genieten??????
gett a life

claire .....
Berichten: 4
Lid geworden op: 01 nov 2008 10:29

Re: Dennis Papegaaien in Den Haag

Ongelezen bericht door claire ..... »

hey MLF
jij bent zeker een meeloper????
dennis is geen oplichter je moet maar een keer naar binnen gaan als je er langs rijd en kijk bij die vogels er is niks mis mee. triest hooooor

Gesloten