LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Bespreek alle vormen van illegale handel in dieren hier.
cocostier
Berichten: 33
Lid geworden op: 14 nov 2011 13:55

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door cocostier »

xSupermuis schreef:Ik wil hier ook graag op reageren.

Ik heb eind augustus een puppy gekocht bij deze man. Het leek erop dat het een kerngezond beestje was. Totdat ze na een week vreselijk begon te braken en diarree had. Ik tilde haar op vanuit de bench, en ze kon niet meer op haar pootjes staan. Ik heb meteen de dierenarts gebeld en we zijn met spoed naar de dierenarts gegaan. Daar heeft ze verschillende prikjes gehad, en pijnstillers. Hierna hebben wij meteen de fokker gebeld. En de fokker zei tegen ons: "Jullie moeten met de puppy naar Tilburg komen, ik heb namelijk connecties met mijn dierenarts". Dit vond ik al vreemd, want wie gaat er nou met een doodzieke pup van Amsterdam naar Tilburg rijden? En wat is er beter aan zijn dierenarts? Mijn dierenarts doet hetzelfde werk. Wij zijn 2 weken lang bijna dagelijks bij de dierenarts geweest met onze pup. Toen het virus bij haar weg leek te zijn. Kregen onze andere 2 honden last van het virus. De één was 15, en de ander is 11. Die van 15 heeft dit helaas niet overleefd. Toen het eindelijk weer goed leek te gaan met onze pup, begon ze steeds te hoesten. We zijn afgelopen vrijdag avond meteen naar de dierenarts gegaan en kregen hoestdrank voor haar mee. We hebben weer de fokker gebeld met deze informatie. De fokker zei dat hij er niks aan kon doen en dat het ons eigen pakkie aan was. Zaterdag heeft de pup de hele dag lekker in haar mandje gelegen in het zonnetje. Heerlijk vond ze dat. In de nacht van zaterdag op zondag heeft ze zelfs nog gespeeld met ons. Toen ik haar zondag ochtend uit de bench haalde lag ze uit haar mandje. Ze was helemaal stijf, en reageerde niet meer op ons. Nu weet ik omdat ze zo klein is dat ze haar eigen suiker niet kan aanmaken. Dus ik dacht dat het daar aan lag. Ik heb haar meteen suiker toegediend. En toen reageerde ze weer op ons. Maar ze kon nog steeds niet op haar poten staan. Ik heb meteen de dierenarts gebeld, en ze werd opgenomen. We zouden om half 2 teruggebeld worden hoe het ging. Om 10 over 12 ging de telefoon, en werd er gezegd dat we nu meteen moesten komen. Omdat ze het niet ging halen. Wij zouden waarschijnlijk niet eens snel genoeg zijn om haar nog levend te kunnen zien. Gelukkig hebben wij haar nog levend gezien, want het was een beestje dat echt vocht voor haar leven. Ze zou sowieso dood gaan, met heel veel pijn. Dus hebben we besloten haar in te laten slapen.

Wij hebben 4 weken mogen genieten van deze lieve pup.
Maar wij hebben ook nooit haar ouders mogen zien. Wij kregen de smoes: Onze laptop is gecrasht. Als ie het weer doet dan sturen we jullie de foto's door.

Deze mensen zijn op heel veel namen actief op marktplaats. Per ras hebben ze een ander account. Wij gaan ervoor vechten dat deze mensen niet meer hun pups kunnen verkopen. Want niemand verdient dit.

Het virus is meegenomen vanuit het nest. Omdat waarschijnlijk de eerste inenting niet is plaats gevonden. Maar hij spant samen met zijn eigen dierenarts. Nu begrijpen wij ook waarom hij zei kom naar Tilburg, ik heb connecties met mijn eigen dierenarts. Zijn dierenarts kon natuurlijk zeggen dat het virus niet bij hem vandaan kwam. Zodat de fokker er met een sisser vanaf kwam. Wij hebben de fokker meerdere malen duidelijk proberen te maken dat het virus bij hem vandaan kwam. En dat is dus ook zo. Onze lieve pup had parvo, en dat is heel goed mogelijk want toen wij daar waren mochten wij niks zien. En we hoorden HEEL VEEL andere puppy's achter blaffen. Dus dan praten we niet over 1 of 2 nestjes. Nee ik denk dat we wel over een stuk of 9 nestjes praten. Wij hebben alles opgezocht later over deze man. En er zijn meerdere meldingen gedaan door mensen bij de dierenpolitie. Toen ze bij hem aanklopten om even de boel te inspecteren. Vonden ze een hennep plantage. De man beweerde dat deze niet van hem was. Maar als jij zo met je dieren omgaat alleen maar voor het geld, dan geloof ik ook wel dat je een hennep plantage hebt. Want daar verdien je ook genoeg mee.

Wij willen mensen echt op de hoogte brengen van dit verhaal. En wij willen zorgen dat deze mensen nooit meer een pup zullen verkopen! De dierenbescherming heeft van ons al bericht gehad, en de dierenpolitie gaan we nog inschakelen.
Hoi,
melden is natuurlijk altijd goed. Wij hadden het gepost op facebook, marktplaats en natuurlijk hier. Helaas heeft de inspecteur gemeld dat ze weinig kunnen doen er bestaat geen wet om dit te verbieden. Het zou de kamer in moeten en er zou een wet voor moeten komen. Alle verhalen moet je melden bij de partij van de dieren. Ze zijn de enige die al jaren proberen om er een wet voor elkaar te krijgen. Dan pas zijn ze strafbaar en kan er iets aan gebeuren. Succes met al je stappen want wat ze doen is te triest voor woorden

groeten colette

cocostier
Berichten: 33
Lid geworden op: 14 nov 2011 13:55

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door cocostier »

Hoi aan iedereen,

Geloof mij maar dat hij al bezoeken genoeg heeft gehad van de dierenbescherming. Hij staat geregistreerd als verdacht, maar zoals je hierboven al las kunnen ze niets doen, Bij het aantreffen van verzorgde dieren staan ook zij met hun rug tegen de muur. Doordat het een netwerk is, vissen de insepcteurs steeds achter het net. De dieren worden verplaatst waardoor de bewijzen steeds niet aanwezig zijn.

ilsefrettenbende
Berichten: 30
Lid geworden op: 06 okt 2008 22:41

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door ilsefrettenbende »

Ja dat is die persoon

Heel goed dat je de afspraak hebt afgezegd. Ik wou dat meer mensen dit deden. Want als je gaat kijken ben je toch verkocht als zo'n pup je aankijkt..

ilsefrettenbende
Berichten: 30
Lid geworden op: 06 okt 2008 22:41

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door ilsefrettenbende »

Maar je moet wel de dierenpolitie bellen, echt doen. Zorg dat iedereen die daar een pup koopt en die ziek is dit doet.

Alleen zo kan dit gestopt worden.

Zeker als er honden zijn overleden

cocostier
Berichten: 33
Lid geworden op: 14 nov 2011 13:55

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door cocostier »

emmag schreef:Nog een update, een persoon uit tilburg [persoonsgegevens verwijderd door de Moderator] verkoopt ook allerlei rassen honden waaronder boxers, bulldogjes, west highland white terrier pups, mopshonden met deze verkooptekst:

Wij hebben een heel mooi nestje westie pups, reutjes en teefjes.
Ze zijn ingeënt,Ontwormd ,Gechipt
Ze hebben een gezondheidsverklaring van de dierenarts en een Europees paspoort.
Onze pups zijn goed gesocialiseerd en gewend aan kinderen en huisdieren.
De pups mogen e.v.t direct mee.
Schriftelijke garantie d.m.v koopovereenkomst
Bij vertrek krijgen ze een gratis puppypakket mee met o.a wat voer ( voor de eerste paar dagen) en wat spulletjes.

Alleen serieuze telefonische reacties graag.
Mail word haast niet gelezen


Ik was van plan om dinsdag naar pup te gaan kijken maar nu ik dit forum heb doorgelezen ga ik betreffende persoon opbellen om deze afspraak af te zeggen. bedankt voor de info allen.
graag gedaan en goed van je om vooraf info op internet op te zoeken, ik ben blij dat ik dit forum ooit gestart ben met het adres in de titel...[persoonsgegevens verwijderd door de Moderator], zodat iedereen deze verhalen van iedereen kan lezen....en het goede besluit kan nemen...niets kopen

cocostier
Berichten: 33
Lid geworden op: 14 nov 2011 13:55

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door cocostier »

ilsefrettenbende schreef:Maar je moet wel de dierenpolitie bellen, echt doen. Zorg dat iedereen die daar een pup koopt en die ziek is dit doet.

Alleen zo kan dit gestopt worden.

Zeker als er honden zijn overleden
Melden is altijd goed, alleen kunnen ze niet zo veel doen. Het netwerk is te groot, zodra ze daar op bezoek gaan,treffen ze gezonde pups aan (rest is dan al weer ondergebracht op een ander adres) en zijn ze niet strafbaar bezig....

Stephanie18
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 okt 2012 19:17

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door Stephanie18 »

Zijn er hier ook mensen die samen hier iets aan willen doen??
Ik heb al 144 red een dier gebeld..

Mijn broertje heeft hier een engelse bulldog vandaan gehaald

Na ophalen en thuiskomen begon ze te kotsen, en had ze een luchtweginfectie
Haar nagels waren veelte lang..
Nu is ze 4 maandjes oud en heeft nu al een oorontsteking gehad
En heeft nu momenteel last van vernauwing bij de luchtwegen
Waardoor ze hoestend en slijmkotsend op de bank ligt

Wie! Wilt hier wat aan doen?
Mail mij als je wilt! Want ik vind het NIET normaal dat deze mensen kunnen doorgaan met deze
Verschrikkelijke praktijken!

Cinneke25
Berichten: 1
Lid geworden op: 22 okt 2012 10:54

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door Cinneke25 »

Goedendag allemaal,

Na een gesprek met een kennis van me kwamen we achter dat we beide een pup van een verschillend ras bij de Fokker in de [persoonsgegevens verwijderd door de Moderator] in Tilburg.
Haar chihuahua pup heeft in het begin heel slecht gelegen werd opgenomen in de dierenkliniek en was echt kantje boord godzijdank is deze daar wel boven opgekomen.
Ik zelf had een Boomer pup gekocht bij deze man en mijn pup rook toen ik hem kocht geheel na diesel. Onze pup deed dagelijks braken en dikkels diarree.
Mijn pup werd naar mate hij ouder werd steeds agressiever naar mensen toe, het werd zo erg dat mijn hondje niet meer deed eten en drinken en niet meer kon plassen en maar bleef braken, naar onderzoek enz gedaan te hebben bleek mijn hondje een hersentumor te hebben en stonden we voor blok dat we geen keuzes hadden en moesten hem laten inslapen mijn hondje is 13 dagen voor hij 1 jaar werd ingeslapen.
Ik las al deze berichten en schrok onwijs, ik ben samen met de kennis van me gaan rond bellen en doen maar als de pups gekocht zijn in 2011 kunnen ze er niks mee wel met pups die dit jaar gekocht zijn dus zijn er mensen die dit jaar in 2012 een pup gekocht hebben aan de [persoonsgegevens verwijderd door de Moderator] in Tilburg.
Astublieft reageert u dan want dan kunnen we er werk van maken.
Mensen kijk goed uit en koop geen pup bij deze mensen

Galgogek
Berichten: 1
Lid geworden op: 26 okt 2012 22:12

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door Galgogek »

Hallo,

Mijn vriend en ik hebben een puppy gekocht in Steensel (vlakbij Eindhoven). Wij zijn hier gekomen via een advertentie op marktplaats. We hebben mevr. Van Luipen telefonisch bereikt en informatie gevraagd. De husky was gezond en alles was prima, over de moederhond liet ze vrij weinig los. Toch zijn we gaan kijken. We zijn vanuit Rotterdam naar het Brabantse plaatsje Steensel gereden.
We kwamen bij een vrijstaand huis, half boerderijtje met een paardenwei voor het huis. We kwamen binnen en de pup werd uit de woonkamer gehaald. (Waarschijnlijk zaten ze in de woonkamer gewoon voor de show). Achter het huis was wel een grote schuur maar dit was ons op dat moment nog niet opgevallen. De hond kwam gelijk op ons afrennen als een soort bevrijding, dat is ook normaal als puppy, we waren gelijk verkocht. De vrouw liet ons verder niks van de woonkamer zien maar nam ons gelijk mee naar het kantoortje, waar nog 4 werpkisten waarvan 2 bezet met nestjes. (2 chihuahua's en 2 bulldogs) van nog geen 2 à 3 weken oud. Geen moederhond te bekennen, wel nog onder de warmtelamp maar duidelijk veel te vroeg gescheiden van de moeder. Toen wij vroegen naar de moederhond van onze pup kregen we een heel vaag antwoord waar we niet veel uit konden halen, ze wilde zich er dus gewoon onderuit praten. We waren op de hoogte van de risico's omdat het allemaal zo vreemd verliep maar we waren gewoon gelijk verkocht en soms maak je keuzes waar je gevoel vanuit gaat. Het bezoek ging eigenlijk sneller dan een bezoek aan de supermarkt, het duurde nog geen 10 minuten of we stonden buiten met de pup. De vrouw had ons een Nederlands paspoort en een contract meegegeven. Daarin staat: "Mocht de pup binnen 10 dagen te overlijden komen, kunt u een nieuwe pup uitkiezen." Heel vreemd eigenlijk, daarmee wordt eigenlijk al gezegd: "De kans dat de pup binnen 10 dagen dood gaat is best groot dus je ziet geen cent van mij." Nja, het zal wel. Ze heeft een chip in haar hals maar het nummer van de chip is nergens te traceren. Toen we eenmaal thuis waren bekeken we even het paspoort. In het paspoort stond een dierenarts . Wij hebben gelijk de naam via Google achterhaald en kwamen echt verschrikkelijke verhalen tegen over onder andere haar en haar vader., ze spant samen met hem.
heeft sinds 2001 al een fokverbod omdat hij de dieren gewoon zwaar mishandelt, te vaak doorfokt, illegale praktijken etc. Het blijkt dat
de dierenarts, gewoon een stapel paspoorten heeft liggen met de stickers er al in en deze meegeeft aan de tussenpersonen. De tussenpersonen zijn gevestigd in Steensel, Tilburg, Utrecht, Wijchen en Heemskerk, wat ik gezien en gelezen heb. Veel dieren die hier vandaan komen zijn al ziek en lopen ernstige ziektes op omdat ze zovaak zijn doorgefokt dat ze totaal geen weerstand bieden of gewoon al ernstige ziektes zijn opgelopen. de fokker himself, heeft zoveel pups in zijn schuur

Even over onze eigen pup, ze leek gewoon gezond, ze rook wel naar stro dus we wisten wel dat ze in een schuur heeft gelegen. Ook had ze een beetje rode oogleden, maar wij gingen uit van irritatie. Na de eerste dag begon gelijk haar kennelhoest naar boven te komen. Dit moet ze daar hebben opgelopen. Wij hebben mevrouw uit Steensel gebeld en bood ons gelijk medicijnen aan die ze volgens mij niet eens mag verkopen. Maar goed, hier zijn we niet op ingegaan en we hebben haar af en toe gewoon een eetlepeltje honing gegeven en dit heeft geholpen. Toen zij bijna klaar was met haar ziekte, werd onze andere hond ziek! Een husky x herder teefje, aangestoken door de pup. Met haar ging het er stuk slechter aantoe. Dronk niet, at niet, kon amper lopen. We zijn dus gelijk naar de dierenarts gegaan. Die heeft meer dan 40 graden koorts bij haar geconstateerd. Zij heeft dus gelijk koortsremmers en ontstekingremmers gekregen. 3 dagen later kreeg onze pup hele erge oogontsteking, ze heeft blauwe ogen maar 1 oog was helemaal groenbruin geworden en reageerde nergens meer op. Dus wij gelijk weer naar de dierenarts. De onsteking bleek erg diep in het oog te zitten en was behoorlijk ernstig volgens de dierenarts. We zijn nu 5 dagen verder, totaal 600 euro armer en de behandelingen voor beide honden zijn nog steeds aan de gang dus dit gaat nog flink oplopen.

Ik adviseer iedereen die dit leest om goed na te kijken of een adverteerder op bijvoorbeeld marktplaats meerdere advertenties van verschillende rassen heeft, vraag alsjeblieft aan de adverteerder welke dierenarts ze heeft. Als de naam voorbij komt gelijk niet meer op ingaan want dit zijn dierenbeulen. Ik hoop jullie voldoende geadviseerd te hebben, ook hebben we de dierenbescherming ingelicht in de hoop dat zij wat voor ons kunnen betekenen. Wij doen er tenslotte alles aan om deze mensen te laten boeten en waarderen ook jullie inzet die jullie begaan om dit soort harteloze gedoe te stoppen.

Ruben

chrilles
Berichten: 1
Lid geworden op: 04 dec 2012 09:02

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door chrilles »

Ik ben op zoek naar een leuke pup en ik heb gisteren op marktplaats zitten kijken en kwam een heel leuk nesje tegen die gisteren gepost was. Ik dacht, laat ik even meteen bellen en een afspraak maken. Na het lezen van alle berichten op internet over .. heb ik maar deze afspraak geannuleerd. Ik heb ook verder zitten zoeken op google en zie inderdaad dat deze mevrouw, die had ik aan de telefoon gisteren, heel veel advertenties heeft geplaatst in de afgelopen dagen.

lizafries2
Berichten: 1
Lid geworden op: 21 dec 2012 22:16

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door lizafries2 »

Ook mijn verhaal even kwijt
Ik heb hier ook een hondje gekocht in tilburg.(zelfde persoon als hier vermeld)
Ik ga geen adres noemen want dat mag volgens de regel hier niet maar ze laten het wel toe okee? :?
Ik heb hier verder geen probelemen mee gehad.
Alles zat erbij en me pupje is kerngezond en nu nog.
Ik ben er super blij mee.
Het waren vriendelijke mensen en heel sociaal.
Mijn vriendin heeft er ook een pupje gekocht en was ook kerngezond en heel actief en lief.
Ik kon met alle vragen bij ze terecht.
Die man fokt blijkbaar al jaren.
En in al die jaren zit er wel eens kansen bij dat er een ziek pupje tussen zit.
Maar om deze mensen hier afschuwlijk te veroordelen en voor oordelen en zwarte te zetten op deze site vind ik ver gaan en ook dat ze dat toe laten hier ook met adres alles!

ilsefrettenbende
Berichten: 30
Lid geworden op: 06 okt 2008 22:41

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door ilsefrettenbende »

Ja natuurlijk zijn ze aardig daardoor trappen zoveel mensen erin. Mooi praatjes. En helaas fokt en handelt deze persoon al jaren. Je kan toch niet zoveel verschillende rassen fokken. Als ze niks te verbergen hadden zouden ze niet met ieder ras onder een andere naam adverteren.

Heel veel pups die er vandaan komen hebben giardia en isospora.

Maar ja met een goed praatje, een schattig pupje en een contract wat verder niets waard is kom je ver. Want ik zie een heleboel mensen die erin trappen. En de verkoper lacht het hardst hij koopt de puppy,s ergens op voor wie weet hoe weinig en verkoopt ze voor gemiddeld 500 euro.

Vita boxer
Berichten: 6
Lid geworden op: 02 jan 2013 23:20

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door Vita boxer »

Gezocht:
Beste mensen ik ben op zoek naar de kopers van boxers die op 28 september 2012 zijn geboren,
hier ben ik er 1 van jammer genoeg :?

Mijn boxer pup een teefje (13 weken oud) heb ik gekocht bij de fokker uit Tilburg.
Nu is ze steeds ziek en ben ik gaan zoeken op het internet en ja hoor ik heb hem bij deze malafide fokker vandaan...
Ze had last van oormijt en bleek te mager voor haar leeftijd, ze drinkt nu erg veel en is futloos en amper een pup te noemen. Nu zitten wij in de molen bij de DA en deze pluist haar nu helemaal uit ( nieren lever afwijkingen, deze zijn momenteel goedgekeurd)

Ik wil graag uitzoeken of de andere (2 reutjes in iedergeval) lichamelijke of geestelijke klachten hebben en zou graag met deze eigenaren in contact willen komen.

verder ga ik hier werk van maken want dit hoort gewoon niet te kunnen...
Ik hoop dat ze een gezonde blije pup wordt als we klaar zijn bij de DA

mvg

ilsefrettenbende
Berichten: 30
Lid geworden op: 06 okt 2008 22:41

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door ilsefrettenbende »

Laat dan ook even de ontlasting controleren

Ik werk bij een dierenarts en(bijna) iedere pup die er vandaan komt is positief op giardia en ze hebben ook altijd coccidiose (isospora) in de ontlasting.

Verder zou ik melding maken via 144

Maar je wordt er wel een beetje moedeloos van als je weet dat deze persoon dit al jaren zo doet....

Vita boxer
Berichten: 6
Lid geworden op: 02 jan 2013 23:20

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door Vita boxer »

beste ilsefrettenbende,

bedankt voor de reactie,
Morgen hebben wij voor 1x per dag 3 dagen lang ontlasting geraapt om dit te laten onderzoeken.
Na dit bericht laat ik meteen de dierenarts op de genoemde punten controleren en niet alleen op Giardia.

Het is ongelofelijk dat het hele gezin onderhand van deze man ermee is betrokken... :?

verder wordt er melding gemaakt bij 144 natuurlijk

Vita boxer
Berichten: 6
Lid geworden op: 02 jan 2013 23:20

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door Vita boxer »

Naar een zoektocht op het internet een man gevonden van de politie van brabant. Zijn dochter heeft daar een puppy gekocht en gaat dit ook onderzoeken.

Site: http://www.allebedrijvenintilburg.nl/ov ... ue/reviews
Kijk bij reviews en reageer ook!

te erg voor woorden
Berichten: 3
Lid geworden op: 22 jan 2013 23:15

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door te erg voor woorden »

heb helaas dezelfde fout gemaakt kan me wel voor de kop slaan en ben ow zo woedend heb gewoon in al hun leugens gelooft ze hebben geen gevoel deze mensen verteld van het verdriet van onze vorige hond en de angst voor een zieke hond te kopen nee mevrouw niet iedereen is zo hoor onze kinderen hebben nog last van onze vorige hond die is overleden na bijna een jaar een nieuw hondje gaan zoeken en treffen we dit zaterdag gekocht en maandag zaten we al bij de dierenarts, hij is aan de diarree en piepen met poepen nu maar hopen dat het allemaal meevalt en dat alles goed komt, dubbele stickers zaten achteraf gezien over elkaar heengeplakt heb hem uit belgie oude sticker eronder is tilburg entings boekje heeft gegevens uit oostblok landen en dierenarts bevestigde dat hij inderdaad uit oostbloklanden komt gaat het mis ben ik nog zeker niet klaar met deze mensen naar buitenland slowakije????? of weet ik waar dit moet ophouden

Vita boxer
Berichten: 6
Lid geworden op: 02 jan 2013 23:20

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door Vita boxer »

@. te erg voor woorden:

Het is erg jammer dat het zo allemaal moet gebeuren maar gelukkig is er nu ook een politie man de dupe die het zaakje in de gaten gaat houden.
Welke hond heeft u hier gekocht als ik vragen mag?
check de hond bij de dierenarts op Giardia en Isospora die hebben ze zeker als ze daar vandaan komen, de onze had dit ook.
verder veel succes en doe melding bij 144!!!

pitah
Berichten: 5
Lid geworden op: 01 feb 2013 11:27

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door pitah »

Hallo,

Ik vrees dat ook ik mijn pup bij &*&^% uit Tilburg heb.
Ik had de man gebeld, mijn vragen gesteld en de moeder zou aanwezig zijn.
Eenmaal bij aankomst was er geen moeder meer die was net weg.
De pup was gevaccineerd, gechipt en ontwormd, had europees paspoort, was allert, de oogjes helder, vacht glimmend neusje zag er allemaal goed uit. Las ergens anders op een site dat ze daar pups vandaan hadden die stonken naar een varkensstal. Deze ervaring heb ik totaal niet.. Ze was schoon, rook naar pup echt..
Onderweg naar huis zijn wij gelijk naar onze dierenarts gegaan en deze heeft haar gecheckt en tot dusver kon ze er niets anders van maken dan een gezonde pup. Ze vond ook haar neusgaten mooi wijdt niet zo vernauwd (franse bull) der nageltjes waren netjes.. ze at goed (nadat we overgegaan zijn op ander voer ipv het voer vd fokker royal canin) heeft geen diarree of braken gehad.

We zijn nu een maand verder en ze doet het nog steeds erg goed. Ze is erg sociaal, totaal niet bang, ondernement.
Het enige wat we nu hebben gehad is kennelhoest omdat mijn oudere hond dat onlangs buiten heeft opgelopen en de pup het van haar heeft gekregen. maar dat is nu over.
De man vertelde mij dat hij regelmatig gecontroleerd wordt.

te erg voor woorden
Berichten: 3
Lid geworden op: 22 jan 2013 23:15

Re: Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving

Ongelezen bericht door te erg voor woorden »

Wij hebben daar een bullterrier vandaan

Gesloten