LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Freerecordshop

Goeie of slechte ervaringen met incasso's? Ventileer hier jouw mening.
Mister Bean

Freerecordshop

Ongelezen bericht door Mister Bean »

Kopen via internet bij Freerecord shop kan U wel eens duur komen te staan.
Om de week wordt U gebombadeerd met e-mails en later Incasso brieven.
Als U de e-mails mist heeft U binnen de korste keren een incasso bureau aan uw broek en wordt de rekening meer dan verdubbeld, dit zelfs wanneer U all betaald heeft.
Freerecord Shop houdt er vreemde praktijken op na, dus wees gewaarschuwd en betaal direkt of nog beter koop nooit wat bij Freerecord Shop.

Wie heeft hier ook ervaringen mee????????

Gast

Re: Freerecordshop

Ongelezen bericht door Gast »

Ik dacht John Gleese.

berendjan
Berichten: 469
Lid geworden op: 25 jul 2004 17:58

Re: Freerecordshop

Ongelezen bericht door berendjan »

Als je schrijft dat je gebombardeerd wordt met e-mails betekent dat dat je die ook ontvangen hebt. Anders kun je niet schrijven dat je met e-mails gebombardeerd wordt! Wat was de inhoud van die e-mails? Gelet op het feit dat op enig moment een incassobureau wordt ingeschakeld neem ik aan dat het betalingsherinneringen waren. Als je je rekening nog niet betaald hebt, moet je gewoon aan je verplichtingen voldoen en dus betalen! Heb je betaald en komt toch een herinnering per e-mail moet je daarop reageren met de mededeling dat je al betaald hebt en daarbij de datum, betaald bedrag en rekeningnummer waarop betaald is vermelden. Zo nodig schriftelijk reageren met kopie van betalingsbewijs. Of vind je het onbetamelijk dat free record shop niet accepteert dat jij niet betaalt of betaalt wanneer het jou uitkomt en probeer je op deze achterbakse manier gram te halen. Sullig hoor!

Gast

Re: Freerecordshop

Ongelezen bericht door Gast »

Berenjan, zoals gebruikelijk ga je als gevolg van half lezen weer eens te kort door de bocht met je veronderstellingen. Je conclusie
Of vind je het onbetamelijk dat free record shop niet accepteert dat jij niet betaalt of betaalt wanneer het jou uitkomt en probeer je op deze achterbakse manier gram te halen.
loopt vast op wat de de poster oorspronkelijk schreef:
dit zelfs wanneer U all betaald heeft.
Waaruit je dus moet concluderen dat hij de ervaring heeft e-mails te ontvangen terwijl hij zijn rekeningen heeft voldaan. Verder informeer je in één en dezelfde post naar de inhoud van de e-mails en ventileer je niet alleen je eigen veronderstelling hierover, maar trek je in één moeite door ook gelijk maar even de conclusie dat de poster een wanbetaler is. Laat je fantasie niet te snel met je op de loop gaan op basis van door jou zelf aangevulde details, maar baseer je op het totale verhaal zoals het er daadwerkelijk staat. Dan komt het met jou heus nog wel een keer goed.

Gesloten