LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Good Wood

Goeie of slechte ervaringen met incasso's? Ventileer hier jouw mening.
Nancy

Good Wood

Ongelezen bericht door Nancy »

Wij hebben nogal problemen met de organisatie Good Wood. We zijn daar in 1999 voor het eerst mee in contact gekomen. ze hielden een mooi praatje (maar onduidelijk) over de percelen grond waar teakbomen op geplant zouden worden en dat na 18 jaar een bedag van 300.000,00 vrij zou komen. Wij zijn toen accoord gegaan om twee keer 2 percelen ter grootte van 1/6 hectare grond te kopen. Na krap anderhalf jaar belden ze om te zeggen dat de bomen plantage zo'n goede opbrengst gaf dat we er een hoop geld mee zouden verdienen nog meer grond te kopen. Toen hebben we nog één perceel van 1,17 hectare grong gekocht. Dit werdt bekostigd door een lening die Good Wood onder onze naam bij de bank had aangemaakt. Er werdt ons ook verteld dat we de grond in geval van nood te koop konden zetten en dat we dan op die manier van ales af konden komen. Vorig jaar wilden we inderdaad alles van de hand doen omdat het financieel zo'n hoge maandkosten opleverde dat het voor ons niet echt goed haalbaar meer was. Helaas kregen we toen te horen dat ze de grond wel te koop wilden zetten maar dat we er niet op hoefde te rekenen dat we er binnen een paar jaar van af zouden zijn. De organiestie Good Wood wilde dan de grond ook niet terug kopen. Wij zitten nu een jaar verder dus nog steeds in de ellende. Onze vraag is dan ook of er nog meer mensen zijn die met deze organisatie in zee zijn gegaan die hier problemen mee hebben. Of misschien dar er iemand is die ons een tip of wat advies kan geven.

joep

Re: Good Wood

Ongelezen bericht door joep »

Leest u geen kranten of zo. In de periode 1995 - 2000 zijn dit soort aanbieders van beleggingen in tropisch hardhout herhaaldelijk in negatieve zin in het nieuws geweest. Na de malversaties bij Ecobel rond 1998 zou toch niemand hier meer in moeten trappen.
Geen positief bericht helaas.
Joep

marco1969

Re: Good Wood

Ongelezen bericht door marco1969 »

zij geven nu ook garantie producten af {garantie} ???????
Niet door een bank maar good wood zecht dat ze sterk in de portemone zitten. ja ja!! zie fiscalert deze maand. :idea: :idea: :shock:

Maar niet alle aanbieders zijn zo met garanties die niet hard zijn.
Ik ken ze niet maar op de tv schijnt iedere dag een aanbieder te zij wel goede geluiden.!!

Gast

Re: Good Wood

Ongelezen bericht door Gast »

Waar baseer je het op dat Terra Vitalis met goede geluiden op de TV zou komen. Ja, ze maken nogal wat reclame met hun nagemaakte brandgangen in stabiele conjucturen.
Wie investeert er nu in hemelsnaam 75.000 euro voor een termijn van twintig jaar in een teakplantage in het "stabiele Costa Rica" tegen een niet gegarandeerd rendement van 10 %.
Wake up.

Gesloten