LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] UPC

Goeie of slechte ervaringen met incasso's? Ventileer hier jouw mening.
Woodland
Berichten: 7
Lid geworden op: 29 apr 2005 18:08

UPC

Ongelezen bericht door Woodland »

Ik heb in 2002 woningruil gedaan.
Ik heb geen kontrakt afgesloten met UPC maar de vorige bewoner wel. Hij heeft toen zijn kontrakt over laten zetten naar mijn vorige adres, daar woont hij nu dus ook.
Ik woon dus op zijn oude adres en heb nooit kontakt met UPC gehad, en dus nooit een kontrakt afgesloten. Wel heb ik signaal binnen gekregen en ook een rekening. Die rekening heb ik betaald voor de vorige eigenaar, en toen gebeld naar UPC dat ik geen interesse had in Kabel.
Nu 3 jaar later krijg ik een rekening van de deurwaarder of ik even +/- 400 euro wil betalen, zo niet zal er beslag gelegd worden op een aantal zaken.
Ik heb vandaag 29-04-2005 een brief gekregen dat gisteren 28-04-2005 , de deurwaarder, in gezelschap van de politie, en sleutel specialist, mijn woning betreden heeft om beslag te leggen op mijn goederen.
Op 2 juni worden deze goederen geveild.

Mag dit zo maar? wat moet ik nu doen? ik heb niets met UPC van doen, ben ook geen klant van UPC, waarom moet ik dit betalen?

Gast

Re: UPC

Ongelezen bericht door Gast »

De deurwaarder informeren dat :
U geen klant bent
UPC geen getekend contract met u kan overhandigen

Heeft u geen brieven ed van UPC gehad ?
en aanmaningen ?

Ik wens u veel sucses tegen de terreur organisatie UPC

Woodland
Berichten: 7
Lid geworden op: 29 apr 2005 18:08

Re: UPC

Ongelezen bericht door Woodland »

Na telefonisch contact te hebben gehad met zowel UPC en de deurwaarder zijn kantoor
blijkt dat een getekende overeenkomst te sluiten met UPC niet nodig is, door één betaling neemt UPC aan dat men de kabel willen hebben zelfs als er, als in dit geval, telefonisch gemeld was dat de kabel niet gewenst was.

De deurwaarders zeggen het vonnis in een envelop door de brievenbus te hebben gestopt en er was niet op gereageerd. Daarom zijn ze binnen geweest om een lijst van goederen te maken.
Er is 3 weken gegeven om te betalen anders komt er een openbaar verkoop.

Is er niets anders te doen dan betalen? Als UPC kan bewijzen dat ik de overeenkomst met ze heb gesloten wil ik betalen, maar ze willen niet of kunnen geen overeenkomst vinden.

Gast

Re: UPC

Ongelezen bericht door Gast »

Woodland, zoek de publiciteit op en ga naar bureau rechtshulp. Laat het er niet bij zitten.

Gast

Re: UPC

Ongelezen bericht door Gast »

je wordt belazerd waar je zelf bijstaat. dit is ook de fout van de vorige bewoner. die had voor de verhuizing de kabel af moeten laten sluiten. en je moet voor een kabelaansluiting wel degelijk je handtekening zetten. ga zo snel mogelijk naar een advocaat en hou die verkoop tegen en eis een schadevergoeding. succes.

Gesloten