Contact onmogelijk met Yourhosting

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
Albert Bruinsma
Berichten: 1
Lid geworden op: 13 jun 2023 04:32

Contact onmogelijk met Yourhosting

Ongelezen bericht door Albert Bruinsma »

Enige tijd geleden heeft KPN zijn planet.nl provider diensten overgedaan aan Your Hosting. Dit bedrijf gevestigd in Zwolle maakt er een puinhoop van. Mijn mailadres kan ik wachtwoord niet aanpassen. Contact krijgen met hun is onmogelijk en de facturen over diverse zaken blijven maar komen. Krijg E-mails die door een robot of wat dan ook gegenereerd worden en dit speelt nu al zekers meer dan een jaar. Telefonisch niet te benaderen. Eigenlijk ben ik gegijzeld met mijn mailadres die ik voor diverse zaken gebruik en ook niet zomaar even kan afsluiten. Ik neem het KPN dan ook kwalijk dat men met dit bedrijf in zee gegaan is. Facturen voor een domeinnaam van 160 euro terwijl ik alleen maar een mailadres heb en verders helemaal niets. Het is onbegrijpelijk dat dit soort praktijken in Nederland toegestaan zijn.

Seinhuis
Berichten: 2380
Lid geworden op: 20 dec 2020 17:18

Re: Contact onmogelijk met Yourhosting

Ongelezen bericht door Seinhuis »

Op https://www.yourhosting.nl/support/contact/ staat netjes een telefoonnummer. Ik krijg wel contact met een medewerker.

Op https://support.yourhosting.nl/support/ ... ourhosting staat precies uitgelegd hoe u de wachtwoord kunt aanpassen.

Het dure pakket voor alleen mail kost €11 per maand, dus €132 per jaar.

Plaats reactie