LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Gamers Servers MOOWH.NL

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
Xoller

Gamers Servers MOOWH.NL

Ongelezen bericht door Xoller »

Hoi

Ik ben een actief online gamer en heb voor het spel dat ik speel Tactical Ops een server gehuurd bij http://www.moowh.nl voor EUR 35.- per maand. We hadden dit gedaan omdat we toen hun server getest hadden en deze voortreffelijk goed draaiden.

Na 2 maanden zakte de kwaliteit ineens in. Eind december hadden ze onze server nog overgezet naar hun zeggen op een andere server (we kregen een nieuwe IP nr.) maar dit verbeterde totaal niet. Spelen kunnen we er niet meer op omdat hij continue uitvalt.

Gehuurd hadden we de server om wat ze op hun site om adverteren:

Moowh.NL is een jong bedrijf gespecialiseerd in het hosten van Zeer Hoge Kwaliteits Gameservers voor een zeer lage prijs!

Onze servers zijn van hoge kwaliteit, en worden regelmatig door onze medewerkers op fouten gecontroleerd. Onze servers draaien op het zeer stabiele operating system: linux. Hierdoor zijn ze volledig remote beheerbaar, en kunnen wijzigingen in de software snel doorgevoerd worden.

Door een zeer goede verbinding naar het internet hebben wij vaak ook zeer lage ping's, en erg hoge uptime's. De stabiliteit die wij dan ook voor 99,8% per maand garanderen is meestal 100%!

Omdat wij erg flexibel zijn, zijn er naast de standaard pakketen vaak ook nog aanpassingen te maken, zodat u hetgeen krijgt wat perfect bij u past!


Iemand hier die mij kan bijstaan hoe ik nu verder met ze moet omdat ik wel een contract met ze heb afgesloten?

Xoller

Gast

Re: Gamers Servers MOOWH.NL

Ongelezen bericht door Gast »

Omdat wij erg flexibel zijn, zijn er naast de standaard pakketen vaak ook nog aanpassingen te maken, zodat u hetgeen krijgt wat perfect bij u past!
Heb je hier rekening mee gehouden en dat je niet aan een of andere actie hebt meegedaan, bijvoorbeeld nu aanmelden = 2 maanden dubbele snelheid ofzo ???

Kijk goed je contract na waarvoor je hebt getekend (misschien worden er wel snelheden genoemd) en kijk eventueel in de voorwaarden of je er wat aan kan doen...

SUCCES !!!

Gesloten