LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Kemie keukenbladen

Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening.
RonLinda
Berichten: 2
Lid geworden op: 03 feb 2011 21:39

Kemie keukenbladen

Ongelezen bericht door RonLinda »

Kemie heeft bij ons de keuken ingemeten om vervolgens de glazen keukenbladen te maken. Ze hebben een fout gemaakt. Het gat voor de zeepdispenser is te groot (32 mm i.p.v 25 mm). Nu kan de door ons gekozen zeepdispenser niet geplaatst worden. Een ander type zeepdispenser staat niet bij onze kraan. De reactie van Kemie slaat nergens op: we begrijpen uw probleem, maar we kunnen er niets mee. De smoes van een toeleverancier die failliet is, wordt steeds meer gebruikt om de consument een oor aan te naaien. Kemie doet dit dus ook. Wat een niet-service van Kemie :evil: . Alsof wij, maar eigenlijk dus elke consument, uit een ei komen. De reactietijd van Kemie op onze mail is minimaal 2 maanden. Altijd maar najagen. Wat een luileballen :cry: . Heeft iemand anders ook dit soort ervaringen met Kemie?

legoleek
Berichten: 539
Lid geworden op: 26 aug 2008 17:16

Re: Kemie keukenbladen

Ongelezen bericht door legoleek »

kleine oplossing als niemand je wil helpen. laat een rvs rozetje maken bij een lokale metaal verwerker. (of metaal en laten verchromen)

wat ik mis, is de winkel waar je het blad hebt gekocht. of heb je het rechtstreeks bij Kemie gekocht ? Als dat laatste het geval is, dan moeten ze je op wat voor manier dan ook schadeloos stellen.
Als je het blad bij een winkel hebt besteld, die zich wil indekken door Kemie te laten inmeten, dan is de winkel verantwoordelijk voor het aanleveren en controle van de sparings maten.
En dan moet je bij de winkel reclameren, en dan heeft Kemie in deze situatie helaas gelijk. (neemt niet weg dat fatsoenlijk en binnen normale tijd reageren wel op z'n plaats is)

RonLinda
Berichten: 2
Lid geworden op: 03 feb 2011 21:39

Re: Kemie keukenbladen

Ongelezen bericht door RonLinda »

We hebben inmiddels de verkoopleider van Kemie op bezoek gehad. Na het uitwisselen van onze standpunten zijn we overeengekomen dat wanneer wij een zeepdispenser zonder rozet zien die past op een gat van 30 mm en past bij onze kraan, dat Kemie deze voor ons zal aanschaffen. De kans is echter klein dat we zo´n zeepdispenser kunnen vinden. Ik begrijp dat onze keukenleverancier MHK verantwoordelijk is voor de uiteindelijke maatvoering, maar deze is failliet. Volgens Kemie heeft MHK de keuken bladen niet betaald. Blijft over, dat Kemie wel degelijk had kunnen en moeten reageren op een paar simpele vragen van ons. We melden ons weer wanneer wij een zeepdispenser gevonden hebben.

Gesloten