Verrast door mlm

Vragen of opmerkingen over mulit level marketing kan je hier kwijt.
Gast

Re: Verrast door mlm

Ongelezen bericht door Gast »

Kick Ass je studeert nog en in Nederland is het onderwijs bedroevend slecht en je leert daar dus vrij weinig ga me dus niet vertellen dat je verstand van zaken heb.

TIP: Ga eens op Amerikaanse sites kijken wat ze daar over MLM zeggen ik hoef geen links te geven mag aan nemen dat je als student slim genoeg bent om via google of yahoo te zoeken ernaar.

MLM is geen snel rijk methode, je moet iets opbouwen en er geld de wet van de grote getallen ( the law of averages).
Tja je heb mensen die alleen omgaan met hun familie, MLM is hetzelfde als netwerkmarketing dus als je veel mensen kent zal je eerder succes hebben en zo niet moet je zorgen dat je met veel mensen in contact kom.

Ik ga vooral door in MLM, naam van het bedrijf ACN, waarom? Ik hoef geen producten elke maand aan me klanten te verkopen maar krijg daar toch vorstelijk voor betaald.
Ik wens iedereen succes met zijn beslissing of hij of zij wel of niet start in MLM, want dat moet iedereen voor zich weten.

Gast

Re: Verrast door mlm

Ongelezen bericht door Gast »

Wat erg de 1 heeft een netwek de ander niet. Moeilijk MLM

Kick ass!!

Re: Verrast door mlm

Ongelezen bericht door Kick ass!! »

recatie op 23 Oct 2003 23:29 door Gast

Geen verstand van zaken door slecht onderwijs? Alsof mijn kennis alleen op onderwijs gebaseerd is. Hou op met die domme opmerkingen (waar je niets van weet) daar is dit forum niet voor!

Kom eens met geldige argumenten en geen drogredenen!!!

Gast

Re: Verrast door mlm

Ongelezen bericht door Gast »

Als jij dat dan ook eens doet, je loopt ook maar wat in de ronde te zeggen zonder totaal geen kennis van zaken!!!

Maar goed ik zit alleen maar op dit forum omdat negatieve mensen zoals jij me juist positieve energie geven! Kortom ga vooral door met onzin lu llen. I like that!!!!!!!!!!
Vind het ook super om te reageren op personen zoals jij, heerlijk toch mensen die anders denken dan jij!!!


de groeten heb nog meer te doen!

bericht

Re: Verrast door mlm

Ongelezen bericht door bericht »

raar dat de mensen niet reageren op het bericht van citigroup.
en denk dat ze het niet begrijpen.

wanneer zitten jullie in de bel(debielen)bus de programma van kassa.

laatste bericht ;het bedrijf dat eigenaar is van douwe egberts koffie is
is begonnen met mlm. S.lee

ik zou dus niet meer DW koffie drinken,wat je steunt een mlm bedrijf.
haha deze bedrijven beginnen er niet zo maar aan die weten het echt wel beter als de radar publiek als jullie.

Kick ass!!

Re: Verrast door mlm

Ongelezen bericht door Kick ass!! »

Geplaatst op 25 Oct 2003 11:29 door Gast


--------------------------------------------------------------------------------

Als jij dat dan ook eens doet, je loopt ook maar wat in de ronde te zeggen zonder totaal geen kennis van zaken!!!

Maar goed ik zit alleen maar op dit forum omdat negatieve mensen zoals jij me juist positieve energie geven! Kortom ga vooral door met onzin lu llen. I like that!!!!!!!!!!
Vind het ook super om te reageren op personen zoals jij, heerlijk toch mensen die anders denken dan jij!!!


de groeten heb nog meer te doen!



Hahaha :D
Jij bent vast heel goed van aard! Over ruggen van anderen geld verdienen met dat ACN(ik hoop dat je er geld mee verdiend) en ook nog eens zeggen dat ik onzin vertel! Als jij toch vind dat ik onzin vertel?! Dan reageer je toch niet meer op mij. Ik hoop dat de meeste mensen niet in dezelfde waas zitten als jij en doorhebben dat mlm enorm zuigt.

Remke

Re: Verrast door mlm

Ongelezen bericht door Remke »

Een MLM-projekt
De Financiële Basisprincipe is om Alle Uitkeringsgerechtigden in te schrijven.

De basis van duurzame samenleving komt daarbij aan de orde, welke bedragen moet de Overheid bij brengen, is eenmalig 1000 € op Individuele basis De Burgers doen zelf hun bijdrage als zij erkenning verkrijgen om een eigen inkomen te realiseren. Het ideaal is dat ieder kan meedoen omdat ieder persoonlijk ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling verkrijgt- en die het niet kan door Gehandicapt zijn, worden het Zorgen voor zorg gerealiseerd zodat deze de solidariteit tussen de culturen en generaties ook hun inkomen verkrijgen.Maar de solidariteit concentreert zich op de mogelijkheden om in de Stedelijke centra’s een eigen Digitale Kennisnet, winkelshop, training te realiseren van duurzame initiatieven te nemen. De vele obstakels die we tegengekomen zijn van duurzame samenleving is het eigen initiatieven ook op economische, sociale veiligheid van levensbelang voor alle Stedelijke Regio’s in Europa van morgen. Onze EU Trein loopt door in je kan instappen voor 1000. € voor je eigen toekomst.

rowy

Re: Verrast door mlm

Ongelezen bericht door rowy »

Waar gaat het nou nog over?
Wie gelooft die brandstofpil?
Gewoon af en toe je voet van het gas, normaal optrekken en goed anticiperen op de rest van het verkeer. Daar kan je iets zuiniger door rijden.
Succes met degene die 'DE PIL' verkopen, maar als je bij mij aan de deur komt, zorg ik ervoor dat je hem toch echt zelf doorslikt.

Gooi alle wetenschappelijke bewijzen maar op tafel met rapporten erbij. Pas dan kunnen we zien of het echt voordelig is.
Extra slijtage aan de motor? Is daar rekening mee gehouden?

We horen het wel?!

respects

Re: Verrast door mlm

Ongelezen bericht door respects »

Ga nou eens bij jezelf te raden waarom je iets koopt wat je koopt in de winkel, op straat of waar dan ook??

Is het vanwege de verpakking, de reclame op tv, de persoon die jou geadviseerd heeft of was het een kennis die je er op gewezen heeft?

JE KAN GEEN MENING HEBBEN OVER ELK SOORT PRODUCT OF WAT DAN OOK ALS JE HET NIET ZELF GEPROBEERD HEBT.

Ik vind al die fitness producten op tv vervelend, maar heb het wel een keer besteld om het ZELF uit te testen. Wilde weten of het echt werkte. Het werkte wel, maar ik was toch ontevreden. Maar omdat ik ontevreden ben, betekend het toch niet dat het meteen voor iedereen zo geld?

MLM is gewoon marketing, het doet niets anders dan reclame maken door middel van tevreden klanten, want dat is namelijk de beste reclame.

Groetjes

real-info

Re: Verrast door mlm

Ongelezen bericht door real-info »

Is die Firepower eindelijk eens getest. Jippie, weer eens getest.
Jawel alweer! De heren professoren komen er nog niet helemaal uit.
Wat heeft er te gebeuren als 1 prof zegt van nee en de ander zegt ja? Jawel een derde gaat zich er over buigen. Zouden ze ook eens kunnen doen over mlm. Nee, het laatste is nog niet geschreven. Ik hoop dat de TNO wordt ingeschakeld, die kunnen pas een product de pan in hakken, of juist goedkeuren. Dat zijn de specialisten, ja toch?
Stel je eens voor, de Firepower is toch wel zo goed als wordt beweerd.
Wat voor impact kan dat gaan geven op de staatskas?

zoef

Re: Verrast door mlm

Ongelezen bericht door zoef »

Ruim 1400 Km. heb ik gereden met de Firepower pil en heb een gemiddelde besparing van 20%. Ik rijd in een bezineauto met een 2,5 l. injectiemotor. Toen de auto een grote beurt had gehad vroeg de monteur mij wat ik met de auto had gedaan, aangezien hij nog nooit zulke schone bougies had gezien bij dit type auto. Prof. Roy Douglas komt met een heel ander conclusie over de pil na een onderzoek aan het Queens University te Belfast. Ook heb ik daar video beelden van. Commentaar is al gevraagd, zowel aan prof. Douglas als aan de directeur van Firepower. Word vevolgd.

de Haas

Re: Verrast door mlm

Ongelezen bericht door de Haas »

Inderdaad, REDACTIE, TROS Radar,

Wederom hetzelfde IP adres met een toepasselijke naam.
U heeft neem ik aan mijn mail al ontvangen met het verzoek om het rapport van Prof. Moulijn en Prof. Schoonman. Zoals ik al vermelde heb ik een video opname met "prof. R. Douglas" met een heel ander verhaal. Waarom tussen "aanhalingstekens" ? Omdat ik prof. Douglas niet van gezicht ken. Op mijn mail is niet gereageerd, voor zover prof. Douglas. Het omstreden TUV rapport, blijkt een onderzoek te zijn geweest naar de schadelijkheid aan een verbrandingsmotor en is nooit openbaar gemaakt aldus de directeur van Firepower. De TUV kent een aparte afdeling voor Australie, zo liet de directeur TUV Nederland weten.
Voor zover ik uit het verhaal van prof. Moulijn kan halen is dat wat hij verteld, zijn veronderstellingen zijn. Niet wetenschappelijk onderzocht dus. Door mijn eigen ervaringen, lees artikel van Zoef, en de aan mij verstrekte gegevens, ben ik de markt voor het product gaan onderzoeken. In Nederland hecht men veel waarde aan het TNO stempel. Het vervoers bedrijfsleven heeft aangegeven zeer geinteresseerd te zijn en de overheid stuurt me met het bekende kluitje het riet in. Behalve het ministerie van Defensie, die wacht eerst het TNO rapport af. Het product Firepower heeft ordners vol met test resultaten, deels in mijn bezit (kopieen). Het zou jammer zijn indien het werkelijk zo zou zijn, dat de Firepower pill een zelfmoordpil is voor je auto. Een dergelijk product, zoals het wordt omschreven, is een verademing voor ons milieu en economie. Hopenlijk zal het TNO de handschoen oppakken en het uitvoerig gaan testen. Indien er verdere informatie mijner zijds welkom is hoor ik dat graag.

Gesloten