LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Flinke prijsverhoging autoverzekering Centraal Beheer

Andere onderwerpen over auto en vervoer
waterdrager
Berichten: 1
Lid geworden op: 04 nov 2014 13:48

Flinke prijsverhoging autoverzekering Centraal Beheer

Ongelezen bericht door waterdrager »

Centraal Beheer heeft haar autoverzekering vernieuwd voor alle verzekerden! Voor een trouwe klant betekent dit een flinke premieverhoging van 20%, want "er is al jaren geen premieverhoging doorgevoerd", aldus de klantenservice. "Het is nu gelijk getrokken voor alle verzekerden". Mooi moment om een blik te werpen op andere autoverzekeringen. De Consumentenbond biedt een mooi overzicht.
Het blijkt maar weer dat langdurig klant zijn tegenwoordig van geen waarde meer is voor een bedrijf als Centraal Beheer.

Dirkie
Berichten: 2932
Lid geworden op: 29 jun 2006 12:15

Re: Flinke prijsverhoging autoverzekering Centraal Beheer

Ongelezen bericht door Dirkie »

waterdrager schreef:Centraal Beheer heeft haar autoverzekering vernieuwd voor alle verzekerden! Voor een trouwe klant betekent dit een flinke premieverhoging van 20%, want "er is al jaren geen premieverhoging doorgevoerd", aldus de klantenservice. "Het is nu gelijk getrokken voor alle verzekerden". Mooi moment om een blik te werpen op andere autoverzekeringen. De Consumentenbond biedt een mooi overzicht.
Het blijkt maar weer dat langdurig klant zijn tegenwoordig van geen waarde meer is voor een bedrijf als Centraal Beheer.
Inderdaad is de klant tegenwoordig geen koning meer. En vaste klanten bestaan ook niet meer. Dit is gewoon een rekenmodel met een aantal variabelen. Zo van: stel dat we de premie met x % verhogen, hoeveel klanten zullen we dan geen verliezen en hoever kunnen we dus gaan voordat we ons zelf in de vingers snijden.
En dat is dus ver. De meeste klanten gaan namelijk helemaal niet overstappen, omdat het veel te veel gedoe is. Een klein percentage zal het wel gaan doen en dat vindt CB dus ook niet erg, want dat is gewoon ingecalculeerd.

Lucyl
Berichten: 6
Lid geworden op: 05 nov 2014 17:11

Re: Flinke prijsverhoging autoverzekering Centraal Beheer

Ongelezen bericht door Lucyl »

Ook ik had centraal beheer auto en huis met inboedel verzekering ,bij mijn auto verzekering kwam maar liefst € 100.00 per jaar bij,heb alles opgezegd en ben overgestapt naar ZLM die heeft een zeer goede dekking en ben nu voor alles €27.00 per maand goedkoper uit plus 1x per jaar een korting van 8% over jaarbedrag in de maand juni.op internet kun je berekenen wat je kwijt bent zonder enige verplichting,
en overstappen is minder werk als ik dacht,en dat regelen ze ook nog voor je als je dat wil.raad ook iedereen aan om even te Google anders ben je een dief van je eigen portemonnee .

Kaartman
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 dec 2014 15:06

Re: Flinke prijsverhoging autoverzekering Centraal Beheer

Ongelezen bericht door Kaartman »

Klaverblad verzekeringen maakt het wel erg bond. Autoverzekering met beschermingsconstructie is niet rendabel zeggen ze. Dus heeft men ons een alternatief aangeboden, bonus-malus. Van € 920 naar .......€ 1.450 per jaar. Nooit schade gehad. Zijn ze gek geworden daar? Opgezegd en naar een andere.
Maar ze zijn niet enige, het lijkt wel of alle verzekeraars de kolder hebben, ook de inboedel bij Voogd&Voogd is in 5 jaar tijd meer dan 50% netto gestegen. (Met assu.belasting. samen zelfs ++80% in 5 jaar). Opgezegd. Woekerpremies? Wie heeft dit ook ondervonden?

F.Heilema
Berichten: 2
Lid geworden op: 16 sep 2014 21:21

Re: Flinke prijsverhoging autoverzekering Centraal Beheer

Ongelezen bericht door F.Heilema »

Gisteren de nieuwe polis van onze verkeersverzekering bij Centraal Beheer gekregen. Of we maar even een verhoging van 25% willen betalen. Dit is natuurlijk op het belachelijke af. Tot nu toe waren we best tevreden met de verzekering, maar dit slaat alles! En dat terwijl we beiden op de maximale bonus/malis trede zitten. Even Apeldoorn bellen helpt hier duidelijk niet...
Overstappen dus maar naar een andere.

Gesloten