Geen levering van Vidaxl.nl, wat moet ik doen?

Alle andere onderwerpen rondom jouw huis en tuin.
NorberthSiebes
Berichten: 1
Lid geworden op: 30 dec 2020 10:41

Geen levering van Vidaxl.nl, wat moet ik doen?

Ongelezen bericht door NorberthSiebes »

Ik had bij Vidaxl een hangtoilet met inbouwframe met spoelbak besteld. Deze zou in twee delen verzonden worden. Ik kreeg twee bezorglinken.

Enige dagen later werd de toiletpot geleverd, die een barst had, waar water in stond, de bijgeleverde wc bril had krassen en de bevestigingsbouten hiervoor zaten niet in de verpakking. Meteen gebeld naar Vidaxl.nl op het Nederlandse klantenservice nummer. Niemand pakt daar de telefoon op. Dan maar mailen, foto's erbij gedaan van de beschadigde toiletpot. Er kwam bericht terug dat ik moest wachten op het tweede deel van de bestelling.

Ik volgde met spanning de bezorglink daarvan en zag na een dikke week dat deze bij mijn adres afgeleverd zou zijn. Echter ik heb niets ontvangen, op afleverbevestiging van het transportbedrijf Packs stond datum en tijd waarop wij thuis waren, en mijn buren hebben niets aangenomen. Weer veel gemaild en via de chat met klantenservice gevraagd of ik een persoon kan spreken om het uit te leggen, ik moest maar een declaratie van niet ontvangen goederen sturen. Ik kan de toiletpot niet terugsturen zonder het inbouwframe, want volgens de voorwaarden doe je dat dan op eigen kosten, zolang je niet van hen de retourgegevens krijgt. Vidaxl.nl blijft alleen maar zeggen het tweede deel van het product is afgeleverd. Inmiddels twee keer de declaratie per mail naar hen opgestuurd.Ik word moedeloos hiervan, kapotte toiletpot, frame niet ontvangen, en mijn geld kwijt. Wat kan/moet ik doen om mijn geld terug te krijgen?
Laatst gewijzigd door Radar op 30 dec 2020 12:00, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Titel aangepast ter verduidelijking

NeoDutchio
Berichten: 8726
Lid geworden op: 17 jan 2014 22:39

Re: Geen levering van Vidaxl.nl, wat moet ik doen?

Ongelezen bericht door NeoDutchio »

VidaXL is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Mocht u er niet rechtstreeks uitkomen zou het een optie zijn om daar een klacht in te dienen.
Zo te merken hebt u een retour van een ander ontvangen. Dit sluit aan bij het topic van BCC dat er niet zomaar terug betaald wordt zonder dat de verkoper zijn retouren controleert. Schijnbaar is dit pakket blind op het schap terug gezet en weer doorverkocht.

Plaats reactie