LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Slotenmaker 24-uurs.nl

Alle andere onderwerpen rondom jouw huis en tuin.
Julie4444
Berichten: 5016
Lid geworden op: 04 jul 2014 13:36

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door Julie4444 »

Reviewtje schreef:slotenmaker24uurs te Breda
Vooraf gevraagd: wat gaat het kosten. Antwoord was 400 euro. Na plaatsen sloten moeten we 700 euro afrekenen....
Jamaar, was de redenatie, prijs was exclusief btw en er komt uurloon bij. Een half uurtje werk 160 euro?!?! En hoezo vooraf de prijs exclusief btw noemen?
Na veel moeilijk doen en bellen met het bedrijf kon er 100 euro af.
Nooit meer slotenmaker24uurs
Als ze van te voren zeggen dan het €400 zou kosten is de overeenkomst voor €400 inclusief alles. Ze konden dus nooit meer eisen zonder eerst te vragen of je daar mee akkoord was.

Bouke
Berichten: 4
Lid geworden op: 10 jul 2007 18:13

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door Bouke »

Zelfde ervaring. Na zoektocht op internet om 5 over 6 gebeld. Binnen half uur stonden ze op de stoep. Ze belden toen ze op de stoep stonden. Naar later bleek om daarmee de starttijd vast te leggen. Na korte observatie van het probleem (deur wilde niet op slot en zo wilde ik de nacht niet in) werd me een A5 voorgelegd of ik maar wilde tekenen alvast. Dom om dit niet goed door te lezen want naast het voorrij tareif van binna €40,- stond hier dus ook op dat ze een tarief gingen hanteren van bijna € 140,- per half uur. Al snel was de conclusie dat het aan de cilinder moest liggenen dat er een nieuwe in moest. Ze kregen de schroef er niet uit dus uiteindelijk moest met geweld de cilinder eruit en kwam er een nieuwe in. Omdat ik een 1 sleutel systeem heb er voor gekozen om een cilinder uit een andere deur te laten halen en dit om te ruilen. In deze deur zou dan een nieuwe komen. Zo gezegd zo gedaan.
Daarna bleek dat de deur wel weer op slot te draaien was maar dat het nog steeds niet soepel ging. Van binnen kon ik de deur niet openen. Maar ze wilden de week daarop wel terugkomen en dan hoefde ik geen voorrijkosten te betalen.
Toen werden ze gebeld dat ze naar een volgend adres moesten. Dus snel afrekenen. Ik kon niet pinnen (was kapot) maar ik kon ook overmaken. Totale rekening van iets meer dan € 355,- voor een half uur werk inclusief een nieuwe cilinder van meer dan € 100,-
Omdat het slot nog steeds niet goed werkte de week daarop een slotenmaker uit het dorp er bij gehad. Conclusie was heel snel dat het niet aan de cilinder lag maar dat het aan het 3-punts sluitwerk lag. Door hem gedemonteerd, schoongemaakt en gesmeerd en het slot loopt weer als een zonnetje. Daarnaast ook nog even door de specialist naar de geleverde cilinder laten kijken. Conclusie dat het een simpel 2 sterren cilinder was, prijs via een webshop minder dan € 20,-
Conclusie dat ik mij een beetje bekocht voel. Ik was zo dom om voor het tarief te tekenen maar dat ze daarnaast me ook nog een clinder voor meer dan 5 keer de prijs hebben verkocht is de limit.
Op hun website staat een klantwaardering van 9,7 maar ik kan verder geen contact krijgen. Ze hebben een klachtennummer maar dit al een dag lang gebeld maar ik krijg de ingesprektoon. Daarna het nummer gebeld om de slotenmaker af te roepen. "Verbazing" dat ik geen contact kon krijgen: dit nummer bellen wij ook. Maar ze zouden doorgeven dat ik gebeld moest worden.
Het is ondertussen een paar dagen geleden maar ze moeten nog bellen.
Mijn boodschap: ik ben er ingetrapt maar let dus op als je zo'n dienst inschakeld.

Johansen80
Berichten: 1
Lid geworden op: 18 jan 2017 14:53

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door Johansen80 »

Ik wil ook graag even reageren op dit onderwerp... Ik ben zelf slotenmaker en ik doe ook spoedklussen. Wij (ik en mijn gewone collega's) hebben echt mega veel last van dit soort oplichtingspraktijken!

Ik houd het algemeen en wil ook geen reclame voor me zelf maken, maar ik heb een aantal tips voor iedereen die een slotenmaker nodig heeft.

1. maakt u een afspraak vraag dan altijd wat de kosten zijn! (wij doen een noodopening overdag voor € 85.- all-in)
2. vraag wat de voorrijkosten zijn (wij rekenen géén voorrijkosten)
3. vraag wie verantwoordelijk is voor gevolg schade (wij open uw deug gegarandeerd schadeloos!)
4. vraag over welke keurmerken de slotenmaker beschikt (Ik zit aangesloten bij het ESK erkende slotenmakers keurmerk en het PKVW Politiekeurmerk veilig wonen)
5. Vraag of je kan pinnen (bij mij en al mijn normale collega's kun je gewoon per PIN betalen)
6. Als een slot vervangen moet worden, vraag naar de prijs van een slot (standaard 30/30 slot met een SKG** keur kost bij mij € 40.-)

LET OP! Als ik een klus krijg voor bijvoorbeeld een buitensluiting met de sleutel aan de binnenkant van de deur weet ik al dat de deur niet op slot kan zitten. Ik vraag dan of de deur een anti inbraakstrip heeft. Is dit niet het geval is een noodopening overdag altijd € 85.- (dus alles bij elkaar wij rekenen geen voorrijkosten!) Heeft de deur wel een anti inbraakstrip? Dan is de vraag of de deur een brievenbus heeft, heeft de deur dit en een klink aan de binnenkant? Dan kunnen wij de deur haken. Ook hiervoor zijn de kosten € 85.- all in overdag.

Zit de deur op het nachtslot (is de deur op slot gedraaid) moeten wij het slot meestal uit boren. Dit is meer werk, maar lukt het om het slot uit te boren, de deur te openen en een slot terug te plaatsen binnen een half uur rekenen wij geen meerkosten voor de tijd. Wel moet er dan een nieuw slot geplaatst worden. Ik heb SKG** en SKG*** (*** = anti kerntrek) op voorraad. Sloten zonder keurmerk is een taboe bij vakmensen!! Standaard 30/30 slot kost € 40.- met SKG** keurmerk. SKG*** 30/30 met standaard sleutels heb ik vanaf € 85.- (een slot wordt altijd met 3 sleutels geleverd).

30/30 staat overigens voor 30mm 2x dus totaal 60mm (deur is vaak 40 mm + 2x 10mm beslag/klink) is 60 mm. Dit is een standaard maar. Is de deur of het beslag dikker moet er een verlengde cilinder in. Die zijn duurder, maar dit scheelt altijd maar een paar tientjes.

Enige afwijking is trouwens het oplegslot. Dit is zo'n dik blok achter de deur met zo'n haakje waar je vinger precies om heen past. Deze sloten zijn duur?! standaard oplegslot met een keurmerk kost snel een € 150.- euro...

Prijzen voor noodopeningen 's avonds ligt tussen de € 115.- en € 135.- (zonder voorrijkosten) zaterdag reken ik € 115.- weekend nacht reken ik € 145.- en zondag € 125.-

Alle prijzen incl. btw. en ik reken nooit!! voorrijkosten. dus alle prijzen zijn netto incl. wel direct afrekenen. Pinnen en Contant mogelijk. Ik maak een werkbon. Pin-bon krijgt de klant direct. Via de post stuur ik de nota (tevens garantie bewijs sloten etc) na.

Ik hoop dat dit voor iedereen een beetje duidelijk is wat de kosten kunnen/mogen zijn. Afwijking kan altijd maar alles binnen het normale. Ik begon te lezen over een rekening van € 159.- voor een noodopeing. In de BTW op zondag of zaterdag avond redelijk normaal. Maar BTW achteraf doorrekenen aan een consument?! Dat mag wettelijk niet eens en een normale slotenmaker zou dit niet doen.

Svdkl
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 feb 2017 12:57

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door Svdkl »

Net buitengsloten gweest door een vreemde kat in huis, dacht vraag aan de buren of deze van hen is, en ja hoor, de deur valt dicht. Mijn vriendin net op het vliegtuig met de andere sleutel, geen telefoon, geen schoenen aan etc. bel aan bij de onderburen, belt voor mij een slotenmaker. Slotenmaker 24-uur dus. Maak een afspraak en moest na 3 min werk € 239,74 afrekenen.

De buurman waarvan de kat was, zei we delen de rekening wel, tot dat ik melde wat ik had betaald.
Van fouten leer je, € 100 had ik wel in gedachten. Maar dit is, na even op het internet zoeken inderdaad overdreven.

De buurman had inclusief nieuw slot € 62,- betaald en lees hier dat €85 ook mogelijk is.

Annekrista
Berichten: 2
Lid geworden op: 08 feb 2017 17:57

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door Annekrista »

Ben benieuwd of een van jullie succes heeft gehad in deze kwestie. Ikzelf ben er vorige weel ingestonken. Rekening van 423,00 euro, half slot in de deur gezet, schade aan de posten en maar twee sleutels ipv 3. Slaap er niet meer van. Hoe Kun je dit oplossen??

Julie4444
Berichten: 5016
Lid geworden op: 04 jul 2014 13:36

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door Julie4444 »

Annekrista schreef:Ben benieuwd of een van jullie succes heeft gehad in deze kwestie. Ikzelf ben er vorige weel ingestonken. Rekening van 423,00 euro, half slot in de deur gezet, schade aan de posten en maar twee sleutels ipv 3. Slaap er niet meer van. Hoe Kun je dit oplossen??
een echte slotenmaker bellen en hem betalen om het fatsoenlijk op te laten lossen... ?

Annekrista
Berichten: 2
Lid geworden op: 08 feb 2017 17:57

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door Annekrista »

Ja daar heb je gelijk in, maar dat brengt veel extra kosten met zich mee. Heb het helaas niet in overvloed

taxikemperman
Berichten: 590
Lid geworden op: 08 jun 2005 16:51

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door taxikemperman »

Je deur kan nu in ieder geval op slot.
Je haalt bij de Praxis een passende cilinder
Haal de cilindeschroef eruit
Steek je sleutel in het huidige slot en draai die iets, dan trek je de cilinder er zo uit
Plaats je nieuwe cilinder
Plaats de cilinderbout weer
En klaar

Is echt heel simpel

Lonnie33
Berichten: 1
Lid geworden op: 02 apr 2017 17:10

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door Lonnie33 »

Ik heb zonet ook een vervelende ervaring gehad met slotenmaker service via slotenmaker-24-uur.nl in Arnhem. Ik had mijzelf buitengesloten met sleutel nog in het slot. Daarom contact op genomen met dit bedrijf. Ik had telefonisch contact gehad met medewerker( via 026 nummer, netnummer van Arnhem) en met hem afgesproken dat er een monteur binnen 20 min aanwezig zou zijn. Dan zou de monteur de situatie bekijken en met mij de tarieven doornemen alvorens ik de diensten zou laten uitvoeren. Dit is niet gebeurd. De monteur kwam met witte bus en Duits kenteken aanrijden. Hij had binnen een minuut de deur al opengemaakt met een soort plastickaart en voordat ik ook maar iets kon zeggen of vragen. Dat vond ik al vreemd. Het moment van afrekenen volgde al snel. Hij begon met een tarief van 129 euro, wat ik bijna betaald had. Totdat hij zag dat ik dat cash kon betalen, toen werd de prijs ineens verdubbeld. Ik had al een vaag vermoeden dat er iets niet klopte aan de hele gang van zaken. Nu was ik ervan overtuigd. Ik had gevraagd waar dat tarief op gebaseerd was. Hij kon het niet onderbouwen. Ik heb kenbaar gemaakt het niet te vertrouwen. Hij werd hier boos om en ik moest ineens 350 euro betalen. Ik bleef aangeven dat niet te gaan betalen. Ik heb om een factuur gevraagd waar ik bezwaar op kon maken. Hier had hij niet van terug. Hij kon me wel 30 euro korting geven. Ik heb aangegeven niets te gaan betalen, omdat hij vooraf de tarieven niet heeft voorgelegd en hij de prijsopbouw niet kan aantonen. Toen had ik de poppen aan het dansen. Hij bleef dealtjes maken van verschillende bedragen. Ondertussen ook zijn "baas" weer aan de telefoon gehad, die begon te schelden. Ik heb zelf de politie gebeld en ik kreeg het volgende advies: Als het een erkend bedrijf is dan moeten ze zich kunnen legitimeren en dan moeten ze een factuur kunnen overhandigen waar je bezwaar tegen kunt maken. Dit gaf ik terug aan monteur. Hij kon zich niet legitimeren dus ik heb geweigerd te betalen. Weer kreeg ik de telefoon tegen mijn oor gedrukt met de "baas" aan de andere kant van de lijn. Die probeerde ook nog een deal te sluiten. Als ik 150 euro zou betalen dan was het ook goed! Ik heb gezegd niet te betalen! Ik werd voor van alles en nog wat uitgemaakt. Ik heb opgehangen! En tegen de monteur gezegd dat hij kon gaan,omdat ik niet ga betalen. De monteur werd erg agressief en hij dreigde zeker langs te komen als hij zeker weten wist dat ik thuis zou zijn. Ik voelde me toch wel geintimideerd. Ik heb daarom een foto gemaakt van hem en zijn bus met kenteken. Daarna een melding gemaakt bij de politie! Mijn advies is: als je het niet vertrouwd bel dan de politie, en betaal niet! Check de website op een KVK nummer en vraag monteur altijd zich te legitimeren.Hun enige doel is snel geld verdienen. Wanneer ze blijven onderhandelen over de prijs weet je voldoende! Ze doen ze voor als Slotenmaker service Jansen met een Arnhems telefoonnummer(026) Maar op het betalingsformulier staat een Duits bedrijf met een Duits adres weergeven.
Laatst gewijzigd door Radar op 02 apr 2017 19:59, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Telefoonnummer verwijderd

laurentvisser
Berichten: 3
Lid geworden op: 27 apr 2017 13:08

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door laurentvisser »

Bij dit bedrijf heb ik zondagochtend om 06.00 uur slechts €100 betaald, alles inclusief, en hij was binnen een uur aanwezig: https://www.slotenmakerbrabant.nl/

Alle bedragen daar boven zijn dus afzetterij.

NeoDutchio
Berichten: 10950
Lid geworden op: 17 jan 2014 22:39

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door NeoDutchio »

Lonnie33 schreef:Ik heb zonet ook een vervelende ervaring gehad met slotenmaker service via slotenmaker-24-uur.nl in Arnhem. Ik had mijzelf buitengesloten met sleutel nog in het slot. Daarom contact op genomen met dit bedrijf. Ik had telefonisch contact gehad met medewerker( via 026 nummer, netnummer van Arnhem) en met hem afgesproken dat er een monteur binnen 20 min aanwezig zou zijn. Dan zou de monteur de situatie bekijken en met mij de tarieven doornemen alvorens ik de diensten zou laten uitvoeren. Dit is niet gebeurd. De monteur kwam met witte bus en Duits kenteken aanrijden. Hij had binnen een minuut de deur al opengemaakt met een soort plastickaart en voordat ik ook maar iets kon zeggen of vragen. Dat vond ik al vreemd. Het moment van afrekenen volgde al snel. Hij begon met een tarief van 129 euro, wat ik bijna betaald had. Totdat hij zag dat ik dat cash kon betalen, toen werd de prijs ineens verdubbeld. Ik had al een vaag vermoeden dat er iets niet klopte aan de hele gang van zaken. Nu was ik ervan overtuigd. Ik had gevraagd waar dat tarief op gebaseerd was. Hij kon het niet onderbouwen. Ik heb kenbaar gemaakt het niet te vertrouwen. Hij werd hier boos om en ik moest ineens 350 euro betalen. Ik bleef aangeven dat niet te gaan betalen. Ik heb om een factuur gevraagd waar ik bezwaar op kon maken. Hier had hij niet van terug. Hij kon me wel 30 euro korting geven. Ik heb aangegeven niets te gaan betalen, omdat hij vooraf de tarieven niet heeft voorgelegd en hij de prijsopbouw niet kan aantonen. Toen had ik de poppen aan het dansen. Hij bleef dealtjes maken van verschillende bedragen. Ondertussen ook zijn "baas" weer aan de telefoon gehad, die begon te schelden. Ik heb zelf de politie gebeld en ik kreeg het volgende advies: Als het een erkend bedrijf is dan moeten ze zich kunnen legitimeren en dan moeten ze een factuur kunnen overhandigen waar je bezwaar tegen kunt maken. Dit gaf ik terug aan monteur. Hij kon zich niet legitimeren dus ik heb geweigerd te betalen. Weer kreeg ik de telefoon tegen mijn oor gedrukt met de "baas" aan de andere kant van de lijn. Die probeerde ook nog een deal te sluiten. Als ik 150 euro zou betalen dan was het ook goed! Ik heb gezegd niet te betalen! Ik werd voor van alles en nog wat uitgemaakt. Ik heb opgehangen! En tegen de monteur gezegd dat hij kon gaan,omdat ik niet ga betalen. De monteur werd erg agressief en hij dreigde zeker langs te komen als hij zeker weten wist dat ik thuis zou zijn. Ik voelde me toch wel geintimideerd. Ik heb daarom een foto gemaakt van hem en zijn bus met kenteken. Daarna een melding gemaakt bij de politie! Mijn advies is: als je het niet vertrouwd bel dan de politie, en betaal niet! Check de website op een KVK nummer en vraag monteur altijd zich te legitimeren.Hun enige doel is snel geld verdienen. Wanneer ze blijven onderhandelen over de prijs weet je voldoende! Ze doen ze voor als Slotenmaker service Jansen met een Arnhems telefoonnummer(026) Maar op het betalingsformulier staat een Duits bedrijf met een Duits adres weergeven.
Is het de taak van de slotenmaker om u vooraf alle tarieven te benoemen, of kunt u dat zelf ook vooraf? Helaas voor u heeft u dit achteraf gedaan, het werk is al verricht, dus u zou moeten betalen voor het werk dat verricht is. En de politie bellen als u het niet eens bent met de factuur kan, maar heeft totaal geen nut. Er is immers geen strafbaar feit gepleegd. En wederom helaas, een bedreiging is het ene woord tegen de ander, mits er getuigen zijn.

Gevalletje niet slim bezig geweest dus.

Mongolie
Berichten: 1
Lid geworden op: 12 sep 2017 01:07

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door Mongolie »

Vanavond om 2 uur belde ik. Had sleutel aan binnenkant laten zitten. @ uur later kwam slotenmaker. Omdat ik 2 uur had gewacht hoefde ik voorrijkosten niet te betalen. Wel start van 189 en 50% voor avond tarief. Ik sputterde tegen en noemde btw. Hij gaf aan dat hij voor 283,5 zou werken inclusief slot. Vooruit dan. Hij is hhl
f uur bezig geweest met boren en schroefjes. Achteraf de bulgaarse methode. Het zag er knullig uit. Hij
liep 2x fterug naar auto en had 2 telefoontjes. Toen bleek het nieuwe slot een basisslot te zijn. Voor skg 2 sterren moest ik 75 ex btw betalen. Bij het einde bleek hij over 283,5 toch btw te rekenen. Conflict. Hij dreigde slot er weer uit te halen. Ik heb op de factuur doorgekruist dat ik akkoord was. Heb uiteindelijk wel betaald. 433.50. Zag later pas dat er geen factuurnr op staat. Wat zijn mogelijkheden nu?

Julie4444
Berichten: 5016
Lid geworden op: 04 jul 2014 13:36

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door Julie4444 »

Mongolie schreef:Vanavond om 2 uur belde ik. Had sleutel aan binnenkant laten zitten. @ uur later kwam slotenmaker. Omdat ik 2 uur had gewacht hoefde ik voorrijkosten niet te betalen. Wel start van 189 en 50% voor avond tarief. Ik sputterde tegen en noemde btw. Hij gaf aan dat hij voor 283,5 zou werken inclusief slot. Vooruit dan. Hij is hhl
f uur bezig geweest met boren en schroefjes. Achteraf de bulgaarse methode. Het zag er knullig uit. Hij
liep 2x fterug naar auto en had 2 telefoontjes. Toen bleek het nieuwe slot een basisslot te zijn. Voor skg 2 sterren moest ik 75 ex btw betalen. Bij het einde bleek hij over 283,5 toch btw te rekenen. Conflict. Hij dreigde slot er weer uit te halen. Ik heb op de factuur doorgekruist dat ik akkoord was. Heb uiteindelijk wel betaald. 433.50. Zag later pas dat er geen factuurnr op staat. Wat zijn mogelijkheden nu?
Hier van leren en nooit meer dergelijke bedrijven bellen... en ook nooit akkoord gaan met zo'n afzetter. Stuur ze gewoon weg en bel iemand anders.

stofzuigertje

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door stofzuigertje »

Een flinke steen en glas zetter bellen lijkt me goedkoper.
En waarom reageren op 2014 gestart topic, weten ze het nog niet hoeveel sloten kosten en hoe goedkoop de plaatselijke glaszetter is....

chrisd1
Berichten: 2053
Lid geworden op: 24 mar 2009 07:12

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door chrisd1 »

stofzuigertje schreef:... en hoe goedkoop de plaatselijke glaszetter is....
Een ruit van 60x90 cm dubbelglas kostte mij deze week E 37 materiaal- + E 90 plaatsingskosten excl. BTW.

GEWOONIKKI
Berichten: 2
Lid geworden op: 16 sep 2017 16:57

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door GEWOONIKKI »

Ze hanteren echt abnormale bedragen, achteraf! Is ook zeker een fout van mij om niet vooraf te vragen wat de kosten zijn, dit zie ik ook zeker als een leer moment.
Maar weet iemand wat te doen zodat de website van Google en andere zoekmachines geblokt kan worden want ze staan bovenaan en de site ziet er goed uit,schijn bedriegt? Ze doen ze voor als Slotenmaker service Jansen met een regio telefoonnummer.
Ik wil graag dat niemand meer in haastige spoed contact met hen / deze website op neemt!!!
Laatst gewijzigd door Radar op 17 sep 2017 17:04, 1 keer totaal gewijzigd.
Reden: Ongefundeerde bewering verwijderd

Nijogeth
Berichten: 8168
Lid geworden op: 28 apr 2017 19:51

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door Nijogeth »

GEWOONIKKI schreef:Ze hanteren echt abnormale bedragen, achteraf! Is ook zeker een fout van mij om niet vooraf te vragen wat de kosten zijn, dit zie ik ook zeker als een leer moment.
Maar weet iemand wat te doen zodat de website van Google en andere zoekmachines geblokt kan worden want ze staan bovenaan en de site ziet er goed uit,schijn bedriegt? Ze doen ze voor als Slotenmaker service Jansen met een regio telefoonnummer.
Ik wil graag dat niemand meer in haastige spoed contact met hen / deze website op neemt!!!
Je kunt ze niet verwijderen als eerste zoekresultaat, omdat ze niet het eerste zoekresultaat zijn, maar de advertentie die bovenaan staan. Iedereen die gebruik maakt van het bedrijf Google, zal eerst de advertenties krijgen, behalve mensen die een adblocker gebruiken.

GEWOONIKKI
Berichten: 2
Lid geworden op: 16 sep 2017 16:57

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door GEWOONIKKI »

Dus er valt niets aan te doen, deze firma kan gewoon zijn gang blijven gaan? En een klacht bij Google indienen bijvoorbeeld? Ik heb geen idee of dat kan?

Nijogeth
Berichten: 8168
Lid geworden op: 28 apr 2017 19:51

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door Nijogeth »

GEWOONIKKI schreef:Dus er valt niets aan te doen, deze firma kan gewoon zijn gang blijven gaan? En een klacht bij Google indienen bijvoorbeeld? Ik heb geen idee of dat kan?
Google is gewoon een bedrijf en zij betalen voor de service van Google. Mensen moeten gewoon eens beter kijken en niet het eerste resultaat (waar letterlijk bij staat dat het een advertentie is) aanklikken.

keesvanderv
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 okt 2017 18:01

Re: Slotenmaker 24-uurs.nl

Ongelezen bericht door keesvanderv »

Zojuist ook mijn deurslot laten vervangen. De monteur was welgeteld 20 minuten bezig en moest er een nieuw slot in plaatsen. De kosten: 450 euro! Wat een ongelofelijk afzetters. Van te voren waren we niet ingelicht over de kosten....

Gesloten