Bezorging DHL

Hier kan je jouw mening ventileren over diverse producten.
Kees Visser
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 mar 2024 17:08

Bezorging DHL

Ongelezen bericht door Kees Visser »

DHL doet een niet-thuis melding in de bus en geeft aan de afzender door de het pakket is bezorgd. DHL kan niet nagaan wat met het pakket is gebeurd en verwijst naar de afzender. Die heeft echter bericht dat het pakket is bezorgd. Dhl service medewerkers willen niet verder meewerken en verwijzen naar de afzender, die echter een bericht van aflevering heeft ontvangen en terug wijst naar DHL. Daar wordt tenslotte het gesprek met mij zonder meer afgebroken

Lowieze
Berichten: 6607
Lid geworden op: 30 nov 2017 10:09

Re: Bezorging DHL

Ongelezen bericht door Lowieze »

Staat er op de kaart van DHL dan geen QR-code met een niet-thuiscode zodat u kunt zien waar het pakket bezorgd is?

Aygulf
Berichten: 379
Lid geworden op: 03 aug 2018 16:39

Re: Bezorging DHL

Ongelezen bericht door Aygulf »

Als DHL pakket niet kan afleveren ontvangen wij altijd een kaart in de brievenbus waarop staat waar het de volgende dag afgeleverd wordt. Werkt bij ons prima en staat ook op hun site:
"Als je niet thuis bent op het moment van bezorging en we het pakket ook niet bij je buren kunnen afgeven, dan bezorgen we je pakket de volgende dag bij een DHL ServicePoint dichtbij. We laten een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je via track en trace zien waar je pakket wordt bezorgd".
Heeft u nooit bij uw bestelling een track en tracecode gekregen zodat u uw pakket kunt volgen?

Moneyman
Berichten: 30112
Lid geworden op: 18 feb 2015 11:36

Re: Bezorging DHL

Ongelezen bericht door Moneyman »

Het gekke bij DHL is dat zij bij aflevering aan een pakketpunt al aan de verzender terugmelden dat het pakket is "afgeleverd". Dat klopt wel, in die zin dat het ergens is afgeleverd, maar er is natuurlijk (nog) niet aan de ontvanger afgeleverd.

Het mooie bij DHL is dan weer dat je perfect vanaf de ontvangst van de T%T-code kunt zien waar je pakket is, maar ook in kunt grijpen in het gewenste moment van levering (of het pakket in een pakketpunt of locker laten bezorgen).

Plaats reactie