LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Neem Nooit Een Telfort Lease-Plan

Heb je goede of slechte ervaringen met jouw telefoon of jouw telefoonaanbieder? Geef hier jouw mening.
D.Smith
Berichten: 1
Lid geworden op: 24 apr 2014 11:34

Neem Nooit Een Telfort Lease-Plan

Ongelezen bericht door D.Smith »

Telfort werkt samen met SmartCare voor de reparaties van lease-telefoons.
Het is een erg slechte samenwerking die enkel nadelig is voor de klant, lees hieronder mijn verhaal.

Op donderdag 24 april heb ik een mail ontvangen waarin ik 160e aan repartiekosten moet betalen voor mijn kapotte lease toestel. Ik zal nu uitleggen waarom dat na de gang van zaken van afgelopen weken erg vreemd is.

Vorige week dinsdag, 15 april, heb ik dit toestel ontvangen na een lange tijd aan reparatie. Ik heb toen enkele weken daarvoor, in maart, een dergelijk formulier zoals u mij nu opstuurd ontvangen en ondertekend. Toen bedroeg de schade 120e. Op die dinsdag heb ik 120e aan de koerier betaald, ik heb daarna het toestel uit de zak gehaald en toen ben ik erachter gekomen dat er niks
met het toestel gedaan is. Erg vervelend dus. Ik heb hierover gebeld, want bij de koerier kon hiermee niet terecht, excuses ontvangen van de klantenservice, en er is mij beloofd dat er de volgende dag weer een koerier zou langskomen om het toestel op te komen halen.

Op woensdag 16 april heb ik gewacht, van 9u - 13u, op een koerier die niet kwam opdagen. De persoon in kwestie zou geen parkeerplaats hebben kunnen vinden en is
toen zonder mij te bellen doorgereden naar zijn andere adressen. Ik heb hierover gebeld, excuses ontvangen van de klantenservice, en er is mij beloofd dat er de volgende dag weer een koerier zou langskomen om het toestel op te komen halen. Mijn adres zou prioriteit krijgen zodat ik de volgende ochtend gewoon weer aan het werk zou kunnen in plaats van twee vakantiedagen op te moeten nemen.

Op donderdag 17 april heb ik gewacht, van 8u - 12u, op een koerier die net iets voor 12u kwam opdagen. Mijn telefoon is toen weer ingenomen en er is mij beloofd dat
deze klus met spoed zou worden gerepareerd. Ohja, ik kreeg ook weer excuses, erg fijn ja. In totaal heb ik 12u gewacht en was ik na die donderdag 17 april geen steek verder dan voor dinsdag 15 april. Daarnaast heb ik wel 120e betaald voor een kapot toestel wat ik nu niet meer in mijn bezit heb.

Nu is mij dus op donderdag 24 april een mailtje gestuurd met de vraag of ik akkoord ga met de volgende prijsopagve: 160e aan reparatiekosten.
Kennelijk komt dat bovenop die 120e? Dat kan echt niet!

Ik eis een creditering van minimaal 6 maanden en/of een mogelijkheid voor mij om het lease-plan wat ik bij Telfort heb afgesloten bij deze te kunnen stoppen zonder dat ik het daarvoor hoef af te betalen.

Telfort webcare
verified
Berichten: 959
Lid geworden op: 05 mei 2009 15:11
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Neem Nooit Een Telfort Lease-Plan

Ongelezen bericht door Telfort webcare »

@D.Smith,

Jouw ongenoegen heb je ook kenbaar gemaakt op onze Facebook pagina. Daar ontvang je een inhoudelijke reactie.

Daphne

Gesloten